*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αβαϊ – Νοβοριζοντίνο 0-1

*3/3 N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μιρασόλ, με τέρμα του Άλεξ Σίλβα στο 74ο λεπτό.

Η Νοβοριζοντίνο βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση γι’ αυτήν, αφού για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα! Και μάλιστα οι δύο τελευταίες ήρθαν σε αγώνες έξι βαθμών, από ομάδες που έχουν ίδιο στόχο με αυτήν! Επομένως κινδυνεύει σε λίγες μέρες να χάσει, ό,τι έχτιζε όλη τη σεζόν!

Χαρακτηριστικό είναι πώς μέχρι πριν λίγο καιρό είχε μόλις πέντε ήττες σε όλο το πρωτάθλημα! Και από πρωτοπόρος, έπεσε στην 3η θέση, που εξασφαλίζει άνοδο, αλλά είναι στο +3 από την πέμπτη θέση που σε διατηρεί στην ίδια κατηγορία!

Η προηγούμενη ήττα της εντός από την Σπορτ Ρεσίφε ήταν η πρώτη έπειτα από 13 αγώνες στο γήπεδό της, στους οποίους είχε οκτώ νίκες.

Στατιστικά

*10/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΒΑΪ

Προηγούμενο ματς: Η Αβαϊ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Αμαζόνας, παρόλο που προηγήθηκε με τον Γκασπάρ στο 39ο λεπτό. Μάλιστα δέχθηκε δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο, από τους Κοκότε (84’), Μιράντα (87’).

Η Αβαϊ όχι απλά έχασε στον τελευταίο αγώνα, το έπαθε ενώ κέρδιζε μέχρι το 83ο λεπτό, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, από αδιάφορη βαθμολογικά αντίπαλο!

Έχασε λοιπόν ξανά, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια της, όμως δεν κερδίζει στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της.

Ειδικά μακριά από την έδρα της, στους 12 τελευταίους αγώνες έχει κερδίσει Σάντος και Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, με έξι ήττες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλέον έπεσε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση, απέχοντας πιο κοντά από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +8, απ’ ότι στην πρώτη τετράδα, ούσα στο -10 από αυτήν.

Στατιστικά

*13/19 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*20/26 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Νοβοριζοντίνο – Αβαϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ