*13η αγωνιστική

* Η Σουίντον είναι αήττητη στο γήπεδο της Σάλφορντ, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κρου, αν και προηγήθηκε με τον Γούντμπερν στο 12’, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Κρούνει στο 26’.

Η Σάλφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Κρου, με τα τεράστια αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα να συνεχίζονται για την ομάδα του Ρόμπινσον.

Δεν μπορεί να βρει έναν ρυθμό, στους έξι τελευταίους αγώνες έχει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη. Αυτό που δείχνει σταθερό, είναι η αδυναμία της εκτός έδρας, αφού μακριά από το γήπεδο της δεν έχει νίκη φέτος, με δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Όχι πώς είναι πολύ καλύτερη εντός, με πέντε ήττες σε οκτώ παιχνίδια, οι δύο στα τρία πιο πρόσφατα.

Το μεγαλύτερο της πρόβλημα δείχνει να είναι το σκοράρισμα, αφού έχει πετύχει πολύ λίγα γκολ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 16η θέση του, στο -6 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στατιστικά

*8/12 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/12 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έχασε 1-2 εντός έδρας από την Ντονκάστερ αν και ισοφάρισε με τον Σμιθ στο 75’, το γκολ που δέχθηκε από τον Ολογού στο 58’, πριν δεχθεί δεύτερο τέρμα από τον Άιρονσαϊντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Σουίντον έχασε 1-2 εντός έδρας από την Ντονκάστερ, πρώτη της ήττα έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων! Πάντως μακριά από την έδρα της κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι, έπειτα από εφτά αγώνες χωρίς νίκη εκτός!

Γενικώς ούτε φέτος έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αφού η τελευταία νίκη της ήταν μόλις η δεύτερη στην κατηγορία, με έξι ήττες σε 13 παιχνίδια.

Ακόμη είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έπεσε πάλι στη 21η θέση, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν, υπάρχουν και ομάδες που τα πηγαίνουν χειρότερα! Έτσι είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +3 από αυτήν, λόγω καλής διαφοράς τερμάτων που έχει.

Στατιστικά

*5/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/12 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Σάλφορντ – Σουίντον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ