13η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κέμπριτζ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κατσούνγκα στο 5’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τικλ με αυτογκόλ στο 22’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Γουίγκαν. Αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία. Από την άλλη δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, υποκύπτοντας δύο φορές πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

Άμεση αντίδραση θέλει να βγάλει, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω την ήττα αυτή. Σε γενικές γραμμές έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία, ειδικά το τελευταίο διάστημα, τόσο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά. Δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε τον παράγοντα έδρα μέχρι στιγμής, κάτι που θέλει ιδανικά να αλλάξει, ώστε να ανέβει παράλληλα βαθμολογικά.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΣΝΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Στίβενεϊτζ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Γιάνγκ στο 32’.

Καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα για τη Μάνσφιλντ. Παρά το γεγονός ότι είχε τόσο στην κατοχή της μπάλας, όσο και τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, δεν απείλησε όσο θα ήθελε την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, υποκύπτοντας στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να μένει στη συνέχεια απαράλλακτο.

Τέλος στο νικηφόρο σερί που «έτρεχε» εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δόθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου και σήμερα θέλει να πραγματοποιήσει μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση ώστε να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για επιστροφή στις νίκες. Είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, σκοράρει σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, ενώ παρά το γκολ που δέχθηκε κόντρα στη Στίβενεϊτζ, έχει δείξει τρομερή βελτίωση στον αμυντικό της τομέα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Μάνσφιλντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ