13η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΟΛΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κερετάρο με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Παουλίνιο στο 45+3’.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση και ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στη συνέχεια αν και δέχθηκε πίεση, κράτησε το υπέρ της σκορ ως το τέλος.

Ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος ύστερα από τη νίκη της αυτή και το στραβοπάτημα της Τίγκρες. Φαίνεται να έχει βρει και πάλι ρυθμό, σκοράρει με συνέπεια, όμως δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, κάτι το οποίο της στέρησε μερικούς βαθμούς το προηγούμενο διάστημα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κρουζ Αζούλ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γιακουμάκη στο 45+4’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κινόνες στο 45+7’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ροτόντι με πέναλτι στο 71’.

Προσπάθησε, αλλά εν τέλη υπέκυψε ακόμα μία φορά. Έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως βρήκε άμεσα «απάντηση», φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη αν και δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό, δέχθηκε το γκολ που καθόρισε εν τέλη το τελικό αποτέλεσμα.

Τις πέντε σερί ήττες έφτασε χωρίς να έχει δείξει κάτι αξιόλογο με τις εμφανίσεις της. Τραγική αμυντικά, δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία, ενώ ακόμα και βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, δεν φαίνεται να της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει παραπάνω θετικά αποτελέσματα. Στο -6 παρ’ όλα αυτά από τη δεκάδα, έχει σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί έστω στα πλέι-ιν, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς η εικόνα της και μάλιστα άμεσα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τολούκα – Πουέμπλα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ