11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΠΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Ντεμπελέ στο 9’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ποτς στο 18’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Λανγκ με πέναλτι στο 57’.

Ήττα για την ΚΠΡ, παρά την καλή της εμφάνιση. Αν και μπήκε δυνατά, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ από νωρίς, η συνέχεια δεν ήταν με το μέρος της, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο αργότερα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή από την άσπρη βούλα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε η ομάδα του Μάρτι Σιφουέντες, μετρώντας την τέταρτη διαδοχική της ήττα. Πάρα πολλά τα προβλήματά της στα μετόπισθεν, δέχεται με τρομερή ευκολία γκολ, ενώ ακόμα και που συνηθίζει να βρίσκει εξίσου δίχτυα, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να της είναι αρκετό. Εντός έδρας είναι πιο μαχητική, έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, όμως δεν έχει αποσπάσει κανένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-3-4).

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πρέστον με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ρις στο 72’.

Αναποτελεσματική εμφάνιση και ήττα για την Κόβεντρι. Αν και είχε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να απειλήσει με καμία την αντίπαλη εστία, μένοντας εύκολα στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ.

Αντίδραση ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες των τελευταίων αναμετρήσεων θέλει να βγάλει και ίσως έχει την κατάλληλη ευκαιρία να το πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει την ΚΠΡ, η οποία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Δεν πείθει με την εικόνα της, έχει πολλά θέματα να λύσει στα μετόπισθεν, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της (1-1-6). Χωρίς νίκη ακόμα ύστερα από πέντε εξόδους (0-2-3), με 2 γκολ ενεργητικό και 7 παθητικό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

ΚΠΡ – Κόβεντρι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ