11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΟΞΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκραντ στο 29’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σκάρλετ στο 90+2’.

Το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κατάφερε να σώσει η Όξφορντ. Παρά την πίεση που δέχθηκε και το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίωρο, στην επανάληψη βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ματς.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία και το πέμπτο σερί παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Παραμένει μαχητική κόντρα σε κάθε αντίπαλο και ειδικά εντός έδρας, όντας αήττητη από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια, ενώ κράτησε την εστία της ανέπαφη στα τέσσερα από αυτά.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΝΤΕΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γέιτς στο 78’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ιβάνοβιτς στο 85’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικός βαθμός για τη Ντέρμπι. Αν και είχε λίγες ευκαιρίες, βρήκε τρόπο να προηγηθεί στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στα τελευταία λεπτά υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Από δύο πολύ θετικά αποτελέσματα προέρχεται, με το τελευταίο να είναι εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο. Βελτιωμένη επιθετικά, σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας, όμως παραμένει επιρρεπής στα μετόπισθεν, έχοντας κρατήσει μόλις σε ένα την εστία της ανέπαφη. Χωρίς τρίποντο μακριά από το γήπεδό της από την αρχή της χρονιάς, μετράει μόλις δύο ισοπαλίες σε έξι αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Όξφορντ – Ντέρμπι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ