11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΛΙΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Στρούγικ στο 69’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τζόσεφ στο 90’.

Πολύ καλή εμφάνιση και σχετικά εύκολη επικράτηση για τη Λιντς. Είχε τον έλεγχο του ματς, είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, απείλησε με αρκετές από αυτές και σκόραρε σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή, μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία της.

Βαδίζει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτή την περίοδο, έχοντας διαδοχικά δυνατά παιχνίδια. Παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, σκόραρε σε όλες, ενώ στις τρεις από αυτές κράτησε την εστία της ανέπαφη. Ξανά εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά φιλοξενεί την Γουότφορντ, η οποία δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και έχει σημαντική ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί που «τρέχει» εδώ και καιρό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λούτον, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κλαρκ στο 11’ και το 2-0 ο Μόρις στο 47’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπράουν στο 90+1’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Γουότφορντ. Αν και είχε ευκαιρίες, δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε εύκολα, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει και πρέπει να πραγματοποιήσει προκειμένου να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Λιντς. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, με την εικόνα της μέχρι στιγμής στις εξόδους της να είναι τραγική, καθώς «τρέχει» αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα απέτυχε να βρει δίχτυα στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ μάζεψε τη μπάλα από τα δικά της 6 φορές.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Λιντς – Γουότφορντ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ