*3η αγωνιστική του league stage.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2003-2004, πήραν από μια εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0.

*Η Κλαμπ Μπριζ δε δέχτηκε γκολ στις δύο επισκέψεις της στην έδρα της Μίλαν, η πρώτη το 1990, η δεύτερη το 2003.

*Η Μίλαν έρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει υποστεί ποτέ τρεις διαδοχικές.

*Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει ήττα στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (2-2-0), δε δέχτηκε γκολ σε κανένα εξ αυτών!

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ουντινέζε. Το γκολ ο Τσουκουέζε στο 13’. Με δέκα παίκτες απ’ το 29’ η Μίλαν λόγω αποβολής του Ράιντερς.

Τα… χρειάστηκε στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ουντινέζε, στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε, αλλά ζορίστηκε πάρα πολύ. Μπήκε δυνατά και σκόραρε μόλις στο 13’ με τον Τσουκουέζε, έδειχνε να ελέγχει πλήρως την κατάσταση, αλλά στο 29’ ο Ράιντερς αποβλήθηκε και τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα περίπλοκα. Η Ουντινέζε πήρε μπάλα, έκλεισε τη Μίλαν στα καρέ της, είχε ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο, η Μίλαν ήταν κλεισμένη στην περιοχή της, απείλησε ελάχιστα, η Ουντινέζε στο φινάλε είχε δεύτερο ακυρωθέν γκολ, ξανά για οριακό οφ-σάιντ.

Πολύ ζόρικη νίκη για την ομάδα του Μιλάνου, που έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες σε Serie A και Τσάμπιονς Λιγκ πριν τη διακοπή. Έχει δείξει ότι πατά αρκετά καλά στο πρωτάθλημα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, έρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ανέβηκε στους 14 πόντους και καταλαμβάνει την τρίτη θέση, στο -3 απ’ την κορυφή και στο -2 απ’ τη δεύτερη Γιουβέντους.

Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με την εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στη Λίβερπουλ, σε ματς που δεν είχε τρόπο να περιορίσει τον αντίπαλο, ενώ συνέχισε με την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν. Εκεί δέχτηκε ασφυκτική πίεση, δεν είχε πειστική εμφάνιση και έχασε δίκαια. Όπως γίνεται αντιληπτό, σήμερα «καίγεται» για να πάρει τους πρώτους πόντους της στη νέα διοργάνωση, το αποψινό ματς είναι απ’ αυτά που έχει «κυκλώσει».

«Ξεκινήσαμε τη διοργάνωση κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν κερδίσαμε, αλλά δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία. Αυριο θα είναι δύσκολο επίσης, γιατί η Μπριζ έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνη. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στο θεσμό και οφείλουμε να κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια σ’ αυτόν», είπε ο κόουτς Φονσέκα. Επιστρέφει ο Τεό Ερνάντεζ (Αμυντικός, 7, 2), χτύπησε και τέθηκε εκτός ο επιθετικός Έιμπραχαμ.

Στατιστικά

*Over 2.5 στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Βέστερλο. Το 0-1 ο Σπίλερς στο 4’, το 0-2 έκανε ο Φανάκεν στο 24’. Μείωσε η Βέστερλο στο 41’ με πέναλτι. Στο φινάλε η Βέστερλο έμεινε με δέκα παίκτες.

Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Βέστερλο, ένα αποτέλεσμα που το είχε μεγάλη ανάγκη, καθώς πριν δύο εβδομάδες είχε απώλεια εναντίον της Σεντ Ζιλουάζ. Προηγήθηκε στην πρώτη φάση του ματς με τον Σπίλερς, αλλά στη συνέχεια πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, η Βέστερλο είχε τεράστια ευκαιρία και δοκάρι λίγο αργότερα, μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η Μπριζ μπορούσε να βρει δεύτερο γκολ, αλλά ήταν επιπόλαια στην τελική ενέργεια. Στο δεύτερο μέρος ήλεγξε περισσότερο την κατάσταση, στο φινάλε όμως υποχώρησε πολύ, «φλέρταρε» με την ισοφάριση, είδε τον Ντε Κάιπερ να αποκρούει πάνω στη γραμμή.

Τέταρτο σερί ματς που δε χάνει σ’ όλες τις διοργανώσεις, ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), η πρώτη έπειτα από τρεις αγώνες, ερχόταν απ’ τις ισοπαλίες με Σεντ Ζιλουάζ (1-1) και Σαρλερουά (1-1). Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά συνέχισε με το σπουδαίο εκτός έδρας 1-0 επί της Στουρμ Γκρατζ, με τρομερό γκολ του Τζόλη.

«Η Μίλαν είναι σπουδαία ομάδα, περιμένουμε να μας ασκήσει πίεση, είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να μην πάρουμε ρίσκα που δε χρειάζονται», είπε ο κόουτς Χάγιεν. Διαθέσιμος ο Σκοβ Όλσεν (Εξτρέμ, 12, 4), σταθερές οι απουσίες.

Στατιστικά

*Under 2.5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΙΛΑΝ – ΜΠΡΙΖ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ