* 11η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί στη σύγχρονη ιστορία τους.

ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 τη Λεβάντε εντός, με δύο γκολ του Ραούλ Σάντσεθ (53’, 77’).

Ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, ο οποίος μπήκε στη σεζόν με σκοπό να διεκδικήσει την άνοδο. Δεν κυριάρχησε, ούτε είχε περισσότερες ευκαιρίες, υπερτερούσε όμως πολύ στο κομμάτι της ουσίας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπήκε στην πρώτη εξάδα, σε μια ισοβαθμία από την τέταρτη ως την έβδομη θέση, το τελευταίο διάστημα ο κόουτς Σρέουντερ έχει υπαινιχθεί ότι δεν αρκεί στην ομάδα από την επαρχία της Βαλένθια απλώς η παραμονή. Από αυτήν την άποψη, είναι λογικό να θέλει να νικήσει στην έδρα της, τη Γρανάδα, η οποία έχει ίδιους βαθμούς και στόχο την άνοδο.

“Ξέρουμε τι να κάνουμε για να νικήσουμε τη Γρανάδα” σημείωσε ο Σρέουντερ, ο οποίος στις δηλώσεις του είναι αρκετά ευθύς και πολλές φορές και υπερβολικά αισιόδοξος. Το πολύ θετικό για εκείνον είναι ότι το απουσιολόγιο πια είναι εντελώς κενό.

Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 G/G & over 2,5.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε με 4-0 την ουραγό Τενερίφη, με δύο γκολ από Ουζούνι (20΄, 33’) και Μπογέ (81’, 90’+5).

Το σκορ μιλάει από μόνο του, η Τενερίφη είχε μια σπουδαία ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ και να μειώσει σε 2-1, το έβγαλε ο γκολκίπερ Μαρίνιο. Είναι άλλη ομάδα από τότε που την ανέλαβε ο Εσκριβά, βρήκε τη λύση στο ψυχολογικό της πρόβλημα και κάνει τους παίκτες να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, κάτι που δεν κατάφερε ο Αβασκάλ.

Βρήκε το δρόμο της και βαθμολογικά, έστω και σε ισοβαθμία είναι στην πρώτη εξάδα, η οποία βέβαια είναι το μίνιμουμ απαιτητό. Μεγάλο τεστ για εκείνη το συγκεκριμένο ματς με την Καστεγιόν, αν το κερδίσει παίρνει στην ουσία “εξάποντο” έναντι της ομάδας του Σρέουντερ, η οποία απρόσμενα τους προέκυψε ως ανταγωνίστρια, στην παρούσα φάση τουλάχιστον.

“Δεν είμαστε συνηθισμένοι να πηγαίνουμε σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε δουλέψει όσο χρειάζεται γι’ αυτό, βλέπω καλά την ομάδα μου, αλλά κάθε παιχνίδι σε αυτήν την κατηγορία είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα” δήλωσε ο Εσκριβά, ο οποίος αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές “φρεσκαρίσματος” την ενδεκάδα του. Σταθερά με τους ίδιους απόντες.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 7 τελευταία, τρέχει σερί 3 νικών χωρίς να δεχτεί γκολ.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5 τελευταία.

Καστεγιόν-Γρανάδα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ