*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1οης αγωνιστικής.

*Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από την σεζόν 2014-15, όταν η Φίτεσε είχε κερδίσει και τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια (0-0-3).

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Mεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-3 απέναντι στην Φένλο την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 7′, ισοφάρισε άμεσα με αυτογκόλ (13′), ενώ η αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 22′. Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 39′. Ισοφάρισε εκ νέου στο 56′, ενώ έφτασε σε ολική ανατροπή λίγο πριν το φινάλε (86′).

Συνεχίζει τις εξαιρετικές της επιδόσεις η Ντόρντρεχτ, που καθιστά φανερό ότι τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο. Εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που είχε σχεδόν σε ολόκληρο το ματς, σοβαρεύτηκε κυρίως στο δεύτερο μέρος και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην Φένλο. Έφτασε έτσι τις τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη (3-1-0).

Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της και φυσικά θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως όπλο την έδρα της, εκεί όπου δεν έχει χάσει από την αρχή του πρωταθλήματος (2-2-0). Παραμένει στα πιτς ο φορ Κρίβακ.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της υπάρχει τουλάχιστον μία κόκκινη

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 4-2 από την Ντεν Μπος εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Παρότι προηγήθηκε στο 44′, είδε την αντίπαλο να φτάνει στην ανατροπή (59′, 78′), ενώ μολονότι ισοφάρισε άμεσα (81′), κατάφερε να δεχτεί άλλα δύο γκολ μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης (83′, 90+1′).

Δεν θυμίζει σε τίποτα την Φίτεσε που είχε σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην αρχή της σεζόν και η αλήθεια είναι πως με τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι πρότινος, κάτι τέτοιο φάνταζε αναμενόμενο. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει δεχτεί και την αφαίρεση των έξι βαθμών, εξέλιξη που σίγουρα έχει επηρεάσει την εικόνα της.

Στο ματς πάντως με την πρωτοπόρο Ντεν Μπος, άντεξε ένα ημίχρονο αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε αμυντικά και είδε την εστία της να παραβιάζεται τέσσερις φορές. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3) και το κλίμα είναι βαρύ. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά ζητήματα.

Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΦΙΤΕΣΕ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ