* 3η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν στα πλαίσια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

* Η Τζιρόνα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν ομάδα από τη Σλοβακία σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

* Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει αρνητική παράδοση με ισπανικές ομάδες, μετράει 1-2-4. Δεν έχει νίκη στην Ισπανία, απολογισμός 0-2-1.

ΤΖΙΡΟΝΑ (Ισπανία)

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0-1 εντός για το πρωτάθλημα, από το γκολ του Ογιαρθάμπαλ στο 44’.

Επιστροφή μετά τη διακοπή στη Λα Λίγκα με ήττα, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία βέβαια της είχε έρθει καθαρά λόγω του γκολκίπερ Γκασανίγα. Κακή μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της, στο τέλος πίεσε, ευκαιρία πραγματική για γκολ όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι από τις ομάδες που δεν έχουν βαθμό ακόμα κι αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Στο πρώτο παιχνίδι λίγο ήθελε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο “Παρκ ντε Πρενς”, στο 90’ ο Γκασανίγα έκανε τρομερό λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Πήρε ψυχολογία, υποδέχτηκε τη Φέγενορντ με ενθουσιασμό και τελικά ηττήθηκε με δύο αυτογκόλ και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 19’.

Η σεζόν αρχίζει να γίνεται… περίεργη, έπεσε από την πρώτη δεκάδα και την πλησίασαν ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το Τσάμπιονς Λιγκ το βλέπει σαν γιορτή περισσότερο και η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκείνη στη Λα Λίγκα απαιτεί άμεσα ανάκαμψη, όμως ο Μίτσελ και οι παίκτες του δεν μπορούν και να μη βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ιστορίας του συλλόγου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με λίγα λόγια ο Μίτσελ καλείται να πάρει μια απόφαση αν θα ρισκάρει μια άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι, πιο αποφασιστική σε σχέση με τα δύο προηγούμενα και αν θα βάλει όλους τους βασικούς.

Ο κόουτς πάντως ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, δεν θέλει χαλαρότητα στο παιχνίδι. “Είναι ένα ιστορικό ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και δική μας υποχρέωση είναι να δείξουμε την καλύτερή μας εκδοχή για μας τους ίδιους αλλά και για τον κόσμο στις κερκίδες” ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Σλόβαν δεν είναι μια εύκολη αντίπαλος, παρά τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Συνεχίζει με πολλές σημαντικές απουσίες, σε αυτές προστέθηκε και το όνομα του εξτρέμ Μπράιαν Χιλ. Με μόλις 13 παίκτες από την πρώτη ομάδα η αποστολή, θα συμπληρωθεί από νεαρούς από τη δεύτερη ομάδα, αφού υπάρχουν και κάποιοι, όπως ο χαφ Μισεχούι, οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Στατιστικά

* Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει σημειώσει 3 αυτογκόλ σε 2 αγώνες, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ της Φενέρμπαχτσε από τη σεζόν 2007/08.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 με N/G.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Σλοβακία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 τη Σπαρτάκ Τρνάβα στο μεγάλο ντέρμπι για το πρωτάθλημα με το γκολ του Μπαρσεγκιάν στο 68’.

Επιστροφή στις νίκες μετά την “γκέλα” εντός έδρας με την Τρέντσιν, η οποία επέτρεψε στη Ζίλινα να την αφήσει δεύτερη στο -1. Ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο, μέχρι να πετύχει το γκολ το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο από πλευράς ευκαιριών, αφότου έκανε το 0-1, βρήκε περισσότερους διαδρόμους και είχε άλλη μια καλή στιγμή από μια αντεπίθεση.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκινήσει με το χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε, ηττήθηκε με 5-1 από τη Σέλτικ εκτός και 0-4 από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, σε παιχνίδι που δεν είχε ούτε τελική προσπάθεια στην εστία. Σαφώς τα παιχνίδια που έδωσε δεν ήταν εύκολα, ειδικά το δεύτερο, όμως γενικά δείχνει ότι μάλλον δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα, δεν έχει καν την κλάση ως ομάδα να αγωνίζεται στη διοργάνωση.

Στην Τζιρόνα θα προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο της βαθμό, από ‘κει και πέρα υπάρχει και το όνειρο του πρώτου διπλού στην Ισπανία, το οποίο όμως δεν είναι σαφές κατά πόσο το πιστεύει. Ξεκάθαρα όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλος, της δίνει ελπίδες για να αποφύγει τουλάχιστον την τρίτη συνεχόμενη ήττα, κάτι που βέβαια σαφώς και δεν θα είναι εύκολο. Δεν παύε όμως να είναι εφικτό υπό κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις κι αυτό της αρκεί.

“Έχουν πολλές απουσίες οι αντίπαλοι αλλά πιστεύω πως η ενδεκάδα τους θα είναι πολύ δυνατή. Κι εμείς έχουμε βασικούς που λείπουν, δεν πιστεύω ότι αυτά θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα, από την πλευρά μας οφείλουμε να επιδείξουμε την πειθαρχία και το σθένος που έχουμε ως ομάδα” τόνισε ο κόουτς Βλάντιμιρ Βάις. Παραμένουν εκτός ο μέσος Κούτσκα και ο εξτρέμ Μακ, έμεινε εκτός αποστολής για Ισπανία και ο δεξιός μπακ Μεντβέντεφ.

Στατιστικά

* Έχασε τα 5 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια με τέρματα 3-16.

* Η Σλόβαν Μπρατισλάβα μέχρι στιγμής στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έχει 2 τελικές προσπάθειες στο στόχο, αμφότερες στην ήττα με 5-1 από τη Σέλτικ.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 G/G & over 2,5.

Τζιρόνα-Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ