27η αγωνιστική

*Over 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μπρομαποϊκάρνα – Νόρκεπινγκ 2-1

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Γκέτεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 33ο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 48′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι η Νόρκεπινγκ, έχοντας από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρέας Αλμ υποδέχθηκε τη Γκέτεμποργκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2.

Μπορεί να είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα, ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να δείξει απειλητική, αλλά βρέθηκε και πίσω στο σκορ, στην πρώτη ουσιαστικά στιγμή που απειλήθηκε, “πληρώνοντας” αδράνεια στην άμυνα σε εκτέλεση κόρνερ. Προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, δέχθηκε δεύτερο τέρμα με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και παρά τις εκατέρωθεν φάσεις έκτοτε, το σκορ έμεινε ως είχε.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και το εντός 0-2 από τη Σίριους, για την ώρα είναι σε τριπλή ισοβαθμία με τις Βάρναμο και Χάλμσταντ και εντός επικίνδυνης ζώνης. Απέσπασε ένα βαθμό στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (0-1-3).

Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχεται γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Γκάις, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Βάσιτς στο 46′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Μπρομαποϊκάρνα, μετά και το εντός 2-1 επί της Βαστέρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Όλοφ Μέλμπεργκ υποδέχθηκε τη Γκάις, της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Μετά από ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο και για τις δυο πλευρές, η ίδια επέστρεψε πιο δυναμικά από τα αποδυτήρια και αφού πήρε τα ηνία από νωρίς, λίγο μετά έκανε και το 2-0. Στην πορεία έκανε περισσότερο διαχείριση και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Βρίσκεται έτσι στα μέσα της κατάταξης, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και τη σημερινή της αντίπαλο, οπότε και θέλει να τελειώσει με την υπόθεση παραμονής. Αγνοεί το διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (0-1-3), έχοντας ηττηθεί στις τρεις πιο πρόσφατες.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρκεπινγκ – Μπρομαποϊκάρνα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ