* 9η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super Lig.

ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κασίμπασα. Στο 45+3’ αποβλήθηκε ο Σέφερι της Μπόντρουμ.

Θετικό το πρόσημο από την εκκίνηση της νεοφώτιστης μεσογειακής ομάδας, πήγε στη διακοπή με αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), κατακτώντας παλικαρίσιο βαθμό στην Πόλη στις 5 του Οκτώβρη.

Η Κασίμπασα είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και το προβάδισμά της ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Μπόντρουμ περιορίστηκε σε απόλυτα παθητικό ρόλο (20% κατοχή), έβγαλε όλο το ματς δίχως αξιόλογη στιγμή, αλλά αμύνθηκε αποτελεσματικά σε χαμηλά μέτρα για να κρατησει ανέπαφη εστία σε δεύτερο σερί ταξίδι.

Εντός έδρας όμως δεν έχει clean sheet σε τέσσερις αναμετρήσεις καθώς παίζει με πιο επιθετική νοοτροπία.

“Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε, το ξέρουμε.” δήλωσε ο κόουτς Τασντεμίρ, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σεφέρι (εξτρέμ), ενώ το ιατρικό δελτίο παραμένει γεμάτο, με σημαντικότερο όνομα αυτό του Ερέλ (στόπερ).

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Αντάλιασπορ. Ο Γιουρέτσκα (38’) άνοιξε το σκορ για την Ρίζεσπορ, ο Αλικούλοφ (44’) έκανε το 2-0 και ο Γκάιτς (87’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Ριζούντας πριν τη διακοπή, σταμάτησε την “αιμορραγία” των 5 διαδοχικών ηττών με αγχωτική νίκη και ο κόουτς Παλούτ έσωσε τη θέση του.

Στις 4 του Οκτώβρη οι δύο ομάδες αντάλλαξαν δοκάρια σε στατικές φάσεις, πριν ο Γιουρέτσκα ξεφύγει από τα αντίπαλα στόπερ για να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά. Στον αέρα ήρθε και το 2-0 στο κλείσιμο του ημιχρόνου, με τον στόπερ Αλικούλοφ να φτάνει τα τρία γκολ στην σεζόν σκοράροντας με κεφαλιά σε κόρνερ.

Με έλλειμμα αυτοπεποίθησης από το αρνητικό σερί, η Ρίζεσπορ έπαιξε μόνο άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατέγραψε ούτε ένα σουτ μετά την ανάπαυλα, αλλά άντεξε στην πίεση και η μείωση των φιλοξενούμενων ήρθε πολύ αργά για να απειληθεί το προβάδισμά της.

“Πήραμε μόνο μία ανάσα” δήλωσε ο κόουτς Παλούτ, ο οποίος δεν υπολογίζει ξανά στους τραυματίες Χόγιερ (αρ. μπακ), Κεσέρ (εξτρέμ), αλλά μπήκε στην αποστολή ο ποιοτικός Γκεζάλ (εξτρέμ).

Στατιστικά

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μπόντρουμ – Ρίζεσπορ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ