*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Μόλις μία νίκη έχει η Εξέλσιορ στην έδρα της Αϊντχόφεν Β (2-1-1).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Ντε Γκράαφτσαπ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο γκολ σχετικά νωρίς στο παιχνίδι (7′, 21′), μείωσε προσωρινά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45+4′), ωστόσο δέχτηκε και τρίτο γκολ στην επανάληψη (71′), το οποίο και σφράγισε την νίκη στην γηπεδούχο.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ντε Γκράαφτσαπ και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να διεκδικήσει κάτι από μια τιμητική ήττα στο Ντουτενχάιμ, αφού έχασε με 3-1 το βράδυ της Παρασκευής. Εμφάνισε τα γνωστά της αμυντικά προβλήματα, ενώ επιθετικά είχε τις στιγμές της αλλά όχι σταθερά καλή απόδοση. Έφτασε έτσι τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και δείχνει πως και φέτος το αγωνιστικό ταβάνι της είναι περιορισμένο.

Μοναδικό ελαφρυντικό για την Αϊντχόφεν Β το τελευταίο διάστημα, είναι το γεγονός πως βγάζει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Μακροχρόνια απουσιάζει ο επιθετικός Φοφανά, ενώ αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Ναγκάλο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Ντε Γκράαφτσαπ.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 3-2 την Μάαστριχτ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (9′), ισοφάρισε στο 35′, αλλά η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά της με αυτογκόλ στο τέλος του πρώτου μέρους (42′). Ισοφάρισε εκ νέου με πέναλτι στο 87′, ενώ στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να βρει γκολ νίκης (90+2′).

Έβγαλε αντίδραση μετά την κάκιστη εμφάνιση στο Κερκράντε και παρότι και στο ματς της Παρασκευής η απόδοσή της ήταν μέτρια, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το 3-2 επί της Μάαστριχτ. Δεν έχασε την ψυχραιμία της και έβγαλε αποφασιστικότητα στο φινάλε, όπου μπόρεσε να σημειώσει δυο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Παρέμεινε έτσι σε απόσταση βολής από την κορυφή (-1), ούσα μόνη στην τρίτη θέση.

Τα αμυντικά προβλήματα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άλυτα, ωστόσο έχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ της και σε αυτή ποντάρει τις περισσότερες φορές. Επιστρέφει μετά από καιρό ο στόπερ Πιρί, όχι όμως και ο επιθετικός Νταουφενστάιν. Παραμένουν στα πιτς ο μέσος Χάτενμπουρ και ο μπακ Ζάγκρε.

Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β – ΕΞΕΛΣΙΟΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ