*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-1-2).

ΑΓΙΑΞ Β

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Ουτρέχτη Β εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Είναι ίσως η μοναδική ομάδα τα τελευταία χρόνια που δυσκολεύεται τόσο πολύ στο να κάμψει την αντίσταση της αδύναμης Ουτρέχτης Β. Δεν την κέρδισε ούτε την Παρασκευή και «κόλλησε» στο 0-0, παιχνίδι στο οποίο άργησε πολύ να μπει στο παιχνίδι και δημιουργικά ήταν η σκιά του εαυτού του. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα (0-3-2), επιβεβαιώνοντας παράλληλα την μέτρια εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν.

Θα προσπαθήσει σήμερα να κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες, ωστόσο η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι. Άγνωστο για την ώρα αν θα λάβει βοήθεια από την πρώτη ομάδα, το σίγουρο είναι πως δεν ταλαιπωρείται από σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του πάγιου απόντα Μπουτέρα.

Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-0 της Ρόντα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ από νωρίς (15′), διπλασίασε τα τέρματά της στις αρχές της επανάληψης (46′), ενώ σφράγισε την νίκη με το τρίτο της γκολ στο 73′.

Πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στην σεζόν και απέδειξε πως στην διακοπή δούλεψε πολύ πάνω στις αδυναμίες της. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ρόντα, κυριάρχησε πλήρως και το τελικό 3-0 φαντάζει μάλιστα και φτωχό σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε ανοδική τροχιά, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε αισίως τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα (2-3-0).

Ο Κάλεζιτς βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να αντιστρέψει το κλίμα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα απέναντι στον Άγιαξ Β. Τραυματίας παραμένει ο Χόκε, επέστρεψε μετά από καιρό ο μέσος Βίγκεν.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΑΓΙΑΞ Β – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ