*13η αγωνιστική

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουνιρεά Σλομπόζια στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-1-1).

ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από την Κλουζ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δέχτηκε τα γκολ από νωρίς (10′, 16′), ενώ προς το τέλος κατάφερε να μειώσει με πέναλτι (88′) και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 76′.

Βρισκόταν σε θετική τροχιά μέχρι το ματς με την Κλουζ, αφού είχε συμπληρώσει τρία παιχνίδια αήττητη. Ωστόσο, υπέκυψε στην ανωτερότητα της τελευταίας και παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλλε, δεν απέφυγε την ήττα. Δείχνει σε κάθε περίπτωση βελτιωμένη από την ώρα που ανέλαβε δράση ο Εμίλ Σαντόι.

«Κάθε βαθμός, κάθε γκολ που βάζουμε ή δεχόμαστε, έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ πιο ισορροπημένο από τα άλλα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ομρανί, αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται κανονικά ο Μαρτσιόνι.

Στατιστικά

*Δεν δέχεται γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟΖΙΑ

Προηγούμενο ματς: Σε όμορφο παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο πρώτο μέρος (16′, 22′), αλλά η αντίπαλος κατάφερε να επιστρέψει με ισάριθμα γκολ στην επανάληψη (52′, 63′).

Έχασε μια καλή ευκαιρία για να πάρει μια σημαντική νίκη, ωστόσο λύγισε από την πίεση που της άσκησε η Ουνιβερσιτατέα στην επανάληψη και περιορίστηκε με την ισοπαλία. Παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-1-3) και δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό με τον οποίον μπήκε στην σεζόν.

Ο τεχνικός Μιχαλτσέα κατά την διάρκεια της διακοπής, τόνισε πως οι παίκτες του ήταν αρκετά απρόσεκτοι και φοβισμένοι σε ορισμένα κομβικά σημεία της τελευταίας χρονικά αναμέτρησης. Χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ – ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟΖΙΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ