*27η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Έγκερσουντ – Βαλερένγκα 1-1

*Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είναι και το μοναδικό που συναντά κανείς στην μεταξύ τους προϊστορία.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Hττήθηκε με 0-1 από την Φρέντρικσταντ στην παράταση, για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Προσπάθησε, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 98′, δίχως να υπάρξει κάποια απάντηση από μεριάς της στην συνέχεια.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της μετά την μαθηματική επικύρωση της ανόδου στην Eliteserien, κόντραρε στα ίσα την Φρέντρικσταντ αλλά έμεινε από δυνάμεις στην παράταση, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το κύπελλο (0-1).

Το αναμενόμενο έγινε πάντως πραγματικότητα, αφού εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία με την νίκη επί της Μιοντάλεν (4-2). Επόμενος στόχος η εξασφάλιση του τίτλου στην δεύτερη κατηγορία, χρειάζεται απλώς δύο βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια. Νοκ άουτ τέθηκε ο Ρίσνες.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε οριακά με 0-1 από την Κόνγκσβινγκερ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Γκούβεν στο 74′.

Από το ένα «σκωτσέζικο ντουζ» στο άλλο πάει εδώ και μήνες η Έγκερσουντ, που είναι ή του ύψους ή του βάθους στον δεύτερο γύρο. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έχει ισοπαλία, αλλά μοιρασμένο ισοζύγιο σε νίκες και ήττες (5-0-5). Στο ματς με την Κόνγκσβινγκερ άξιζε ενδεχομένως καλύτερης τύχης, αλλά σε αντίθεση με όσα μας έχει συνηθίσει φέτος, εμφάνισε πρόβλημα επιθετικής δυστοκίας, ειδικά στην επανάληψη.

Η αστάθεια που την χαρακτηρίζει είναι δεδομένη, ωστόσο παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με την παρουσία της στα πλέι οφ. Παραμένει στα πιτς ο εξτρέμ Μίκαλσεν.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ