*27η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Λιν – Σάντνες 5-0

ΣΑΝΤΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-0 την Λεβάνγκερ εντός έδρας στα προημιτελικά του κυπέλλου. Πήρε προβάδισμα στο σκορ από πολύ νωρίς (7′), ενώ σφράγισε την πρόκριση με το δεύτερο τέρμα της στο 60′.

Σουρεάλ τα όσα συμβαίνουν την φετινή σεζόν στην Σάντνες. Παρότι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Γ’ κατηγορία, κατάφερε να αξιοποιήσει την κλήρωση και να βρεθεί από το πουθενά στα ημιτελικά του κυπέλλου! Δίκαια η επικράτησή της απέναντι στην Λεβάνγκερ, ελπίζει η νίκη αυτή να της δώσει ψυχολογία και για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Ρεαλιστικά μοιάζει απίθανο να προλάβει την απευθείας παραμονή (-11), ελπίζει να φτάσει την Λεβάνγκερ (-9), αλλά βάση εικόνας όλα αυτά μοιάζουν μαθηματικές πιθανότητες και τίποτα περισσότερο. Στο τελευταίο για το πρωτάθλημα, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ραούφος (1-1). το καλό για τον τεχνικό Νίλσεν είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του τιμωρημένου Σακόρ (πρώην ΟΦΗ).

Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 1-1 απέναντι στην Ρανχάιμ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 10′, αλλά ισοφαρίστηκε στο 34′.

Έχοντας με το μέρος της την τύχη, κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Ρανχάιμ, ματς από το οποίο κρατάει αποκλειστικά τον βαθμό. Η εικόνα της δεν ήταν καλή, δέχτηκε πίεση και πολλές φάσεις αλλά στάθηκε τυχερή και είχε σε μεγάλη μέρα τον κίπερ της. Ο τελευταίος μάλιστα ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα πρόσφατα μέχρι το 2026.

Δίνει μεγάλη μάχη για να μπει στα πλέι οφ, στόχος ο οποίος προέκυψε στην πορεία λόγω της εξαιρετικής σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα. Δεν ταλαιπωρείται από αγωνιστικά προβλήματα, αν και σπάνια ανακοινώνει αποστολή.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΣΑΝΤΝΕΣ – ΛΙΝ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ