*27η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Στάμπαεκ – Κόνγκσβινγκερ 5-0

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Αήττητη παραμένει η Στάμπαεκ απέναντι στην Κόνγκσβινγκερ (0-2-7).

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 απέναντι στην Έγκερσουντ την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Γκούβεν στο 74′.

Στα τελευταία ματς δείχνει χαρακτήρα και φαίνεται να αφήνει πίσω της την περίοδο όπου αγνοούσε την νίκη και βρισκόταν σε μακρά αγωνιστική κρίση. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0), ενώ με την νίκη επί της Έγκερσουντ, δήλωσε πως θα τα δώσει όλα για να μπει στα πλέι οφ και αναθάρρησε για τα καλά.

Έδειξε χαρακτήρα και σε ένα ισορροπημένο ματς, ευτύχησε να σκοράρει πρώτη και να πάρει τρεις βαθμούς «χρυσάφι» για την συνέχεια. Βρίσκεται σε τριπλή ισοβαθμία στους 40 βαθμούς αλλά υστερεί στα γκολ, λογικό από την στιγμή που η άμυνά της είναι αρκετά ευάλωτη φέτος. Πάντα εκτός με τραυματισμό ο Τάνγκεν Βίνιορ.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-3 από την KFUM Όσλο εντός έδρας για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 26′, έφτασε προσωρινά στην ανατροπή του σκορ (40′, 48′), αλλά στην συνέχεια λύγισε και είδε την αντίπαλο να γυρνάει «τούμπα» το παιχνίδι με δύο γκολ (57′, 66′).

Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην KFUM Όσλο, έδειξε πως στην καλή της μέρα δεν έχει να ζηλέψει πολλά σε ποιότητα από μια ομάδα της Eliteserien και ας αποκλείστηκε. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-2 της Λεβάνγκερ χάρη σε γκολ που σημείωσε στο φινάλε. Ανώτερη της αντιπάλου της, είχε με το μέρος της πιο κλασσικές ευκαιρίες και δικαιώθηκε.

Άλλη ομάδα μετά την απομάκρυνση του κόουτς Μπράντλεϊ, καθώς μετρά δύο σερί νίκες και μια άδικη ήττα από την Έγκερσουντ. Εξέτισε ο Βάλσταντ, τραυματίες παραμένουν οι Όπσετ, Έλεγκαρντ, Ρίισε, Κονσταντίνοβ και Πέντερσεν. Αμφίβολοι οι Χόλβεν και Σκιέλβικ.

Στάμπαεκ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ