* 10η αγωνιστική.

* G/G τα 3 τελευταία μεταξύ τους ματς, τα 2 πιο πρόσφατα με over 2,5.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στα μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία δεκαετία.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ουέσκα εκτός με 2-2. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το γκολ του Σιέλβα στο 29’, το γύρισε με δύο γκολ του Ιγίνιο (38’ πεν., 45’+5), ισοφαρίστηκε στο 80’ από τον Ένριτς.

Έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από μια έδρα που φέτος είναι πολύ δυνατή. Πίστεψε ότι μπορεί και κάτι περισσότερο, δεν τα κατάφερε όμως και το βαθμολογικό της κέρδος ήταν τελικά πιο μικρό απ’ όσο φάνηκε πως μπορεί να είναι.

Πέφτει στη βαθμολογία όλο και περισσότερο κι αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι οι πιο κάτω ομάδες, πλην των τελευταίων, έχουν σταματήσει να χάνουν και ανεβαίνουν. Αυτό σημαίνει πως κόντρα στην Μπούργος έχει ανάγκη το να επιστρέψει στις νίκες, διότι διαφορετικά μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο όριο με τη βαθμολογία υποβιβασμού.

Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο κόουτς Αλμπέρτο Γκονθάλεθ, ούτε αισθάνεται πίεση από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. “Είμαι συνηθισμένος σε αυτήν την καθημερινή μάχη” ανέφερε, ζήτησε από τους παίκτες του βελτίωση εντός έδρας. Νέο πρόβλημα ο αμυντικός Ντιέγο Γκονθάλεθ, αυξήθηκαν πολύ οι ελλείψεις βασικών, ειδικά στην άμυνα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί με 2 ισοπαλίες.

* Τρέχει σερί με 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Μιραντές με 0-1, από το γκολ του Ρινκόν στο 81’

Απογοητευτικό αποτέλεσμα για όλους η ήττα στο ντέρμπι, όμως ο μόνος που μπορεί να τους φταίει είναι ο εαυτός τους. Είχαν τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες στην αρχή της επανάληψης, δεν τις αξιοποίησαν και ήρθε στο τέλος και η ήττα, από μια φάση από πλάγιο άουτ, στην οποία η άμυνα πιάστηκε στον “ύπνο”.

Κατρακύλα στη βαθμολογία, από την πρώτη τετράδα βρέθηκε κάτω και από τη δέκατη θέση. Με δεδομένο ότι στόχος φέτος είναι να μπει στα πλέι οφ, οφείλει να αντιδράσει άμεσα και την Αλμπαθέτε να μην παίξει απλώς για να μη χάσει, αλλά για τη νίκη.

“Δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε για τις ήττες, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα συνολικά” τόνισε ο κόουτς Μπόλο. Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα, κοστίζει η απουσία του χαφ Σανκρίς, σε δύο ματς χωρίς εκείνον έχει ισάριθμες ήττες.

Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, τα 5 με N/G.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία παιχνίδια της.

Αλμπαθέτε-Μπούργος στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ