*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Μπραν – Ρόζενμποργκ 3-0

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Ρόζενμποργκ στα έξι τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Μπραν (1-1-4).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Με ένα γκολ του Τάγκσετ στο 62′, κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 της Σάντεφιορντ εκτός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική.

Συνεχίζει την φανταστική της πορεία στον δεύτερο γύρο, όπου παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια (6-1-0). Δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της Σάντεφιορντ, κατάφερε να ξεδιπλώσει την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει μια πολύτιμη νίκη, που την βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η διακοπή ήρθε στο χειρότερη σημείο, αφού η φόρμα της είχε χτυπήσει «κόκκινο» και η ορμή που είχε ήταν κάτι το πρωτοφανές για τα φετινά δεδομένα της.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στην Μπραν είναι ίσως και το σημαντικότερο μέχρι στιγμής στην σεζόν, αφού βρίσκεται στο -3 από την τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Βασικό της ατού η έδρα. Νοκ άουτ τέθηκε ο Βαανάνεν, στα πιτς παραμένουν οι Ράτσιτς και Αουγκούστινσον. Τιμωρμένος ο Τάγκσετ, που συμπλήρωσε κάρτες.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-1 της Χαούγκεσουντ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Χεγκέμπο στο πρώτο μέρος (36′).

Δείχνει αυτή την στιγμή πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στην Μπόντο Γκλιμτ, ενώ με τα χθεσινά αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, βγάζει συσπείρωση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη και τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα (3-1-0).

Βρίσκεται προσωρινά στο -8 από την κορυφή αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο και μια νίκη σήμερα στο Τροντχάιμ, θα έδινε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου. Τιμωρημένος ο Κάστρο, τραυματίες παραμένουν οι Τόρσβικ, Σίμπα, Κρόνε, Χέλαν και Βάσμπεργκ.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΑΝ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ