*13η αγωνιστική

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*Aπόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-3-3).

ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 1-1 απέναντι στην Οτελούλ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5′, αλλά ισοφάρισε στο 14′.

Ήρθε σε καλό σημείο η διακοπή για την Κραϊόβα, αφού μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-3-2). Ακόμη και έτσι πάντως, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και υπάρχει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία της. Θετικό το αποτέλεσμα στο Γκαλάτι, με το οποίο έμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς.

«Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε και αυτό για εμάς ήταν πολύ σημαντικό. Θέλω να παίξουμε έναν ομαδικό αγώνα», τόνισε ο κόουτς Γκάλτσα. Παραμένει τραυματίας ο Μεκβιαμπισβίλι, ενώ αντίθετα επιστρέφει στην δράση ο Τσιτσαλντάου.

Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ραπίντ Βουκουρεστίου εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 52′, ενώ σφράγισε την νίκη με γκολ στο φινάλε (90′).

Σε θετική δυναμική το τελευταίο διάστημα, γενικότερα η Μποτοσάνι παίζει καλά και έχει αδικήσει τον εαυτό της. Σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα η τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται, γεγονός που αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια (1-2-0), παραμένει πάντως φλύαρη και καθόλου αποτελεσματική στους εκτός έδρας αγώνες της.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή, συναντάμε έναν αντίπαλο που ειδικά εντός έδρας αποδίδει εξαιρετικά. Η ομάδα φαινόταν πολύ καλή αυτή την περίοδο, αλλά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, οι παίκτες μου προπονήθηκαν στο 100%», επισήμανε ο τεχνικός Τσιομποτάριου. Τραυματίες είναι ο τερματοφύλακας Κούκιτς και ο δεξιός μπακ Μπενζάρ, τιμωρημένος ο Αλντάιρ.

Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ