*9η αγωνιστική

*Την πρώτη της αναμέτρηση στη φυσική έδρα της, το “Stadio dei Marmi”, θα δώσει η Καραρέζε.

ΚΑΡΑΡΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Φροζινόνε. Το γκολ πέτυχε ο Τσικόνι στο 64′. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι του Παρτιπίλο.

Την απόλυτη έκπληξη έκανε η Καραρέζε πριν τη διακοπή για τις Εθνικές αλώνοντας την έδρα της Φροζινόνε. Σε μεγάλο πρωταγωνιστή αναδείχθηκε ο Μπλέβε που έπιασε πέναλτι των γηπεδούχων με τη συμπλήρωση μίας ώρας, πριν πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Τσικόνι. Στάθηκε τυχερή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η Φροζινόνε είχε δοκάρι σε προβολή του Μαρκίτσα.

“Όλοι μας ανυπομονούσαμε να παίξουμε στο γήπεδο μας. Η Μάντοβα ξέρει πως να επιβάλλει την αγωνιστική νοοτροπία της”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Καλάμπρο. Η Καραρέζε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο “Stadio dei Marmi”, μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Χέρμανσον και υπολογίζεται, εκτός αποστολής και πάλι ο Σπέντι.

Στατιστικά

*NG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΤΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Μπρέσια. Ο Μπορέλι έκανε το 1-0 στο 49′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Ντεμπενεντέτι στο 82′.

Μπήκε με περισσότερη όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε και δοκάρι. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο με τη Μάντοβα να πετάει δύο βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην Μπρέσια. Βάσει των ευκαιριών το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Πανηγύρισε μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές επί της Τσιταντέλα (1-0 εντός) πριν ένα μήνα (μία ισοπαλία, δύο ήττες).

“Η διακοπή μας έκανε καλό, δουλέψαμε σημαντικά. Είμαι χαρούμενος από τους ποδοσφαιριστές μου”, υπογράμμισε ο προπονητής Ποσαντσίνι που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο μιας και είναι τιμωρημένος. Νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα αυτό του Μενσά, σταθερά εκτός παραμένουν Ρανταέλι και Πάνιτσι.

Στατιστικά

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΑΡΑΡΕΖΕ – ΜΑΝΤΟΒΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ