*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Χαούγκεσουντ – KFUM Όσλο 0-1

*Το ματς του πρώτου γύρου είναι και το μοναδικό που συναντά κανείς στην μεταξύ τους προϊστορία.

KFUM ΟΣΛΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-3 της Στάμπαεκ εκτός έδρας για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Προηγήθηκε στο 26′, δέχτηκε προσωρινά την ανατροπή στο σκορ (40′, 48′), αλλά δεν τα παράτησε και κατάφερε στην συνέχεια η ίδια να γυρίσει «τούμπα» το παιχνίδι με δύο γκολ (57′, 66′).

Πραγματοποιεί με μεγάλη διαφορά την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας της, αφού στην παρθενική της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας πέντε στροφές πριν από το φινάλε, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πύρρειος νίκη απέναντι στην Στάμπαεκ (Β’), κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση, που πανηγυρίστηκε έξαλλα πριν την διακοπή.

Στο πρωτάθλημα, έβαλε τέλος σε όποιο σενάριο την ήθελε να μπλέκει με υποβιβασμό και με μια μεγάλη εμφάνιση στο Γκρένλαντ, κέρδισε δίκαια την Οντ (1-3) και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Τραυματίες οι Χόσετ, Τόνεσεν, Λίσγκαρντ, Γκούντερσεν και Ακινγιέμι.

Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-1 από την Μπραν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε το γκολ στο 36′, ενώ δεν κατάφερε να αντιδράσει στην συνέχεια.

Κατέβαλλε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Μπραν αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έτσι δέχτηκε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικά ματς (0-2-2). Οι «Γλάροι» έδειξαν μπλοκαρισμένοι σε ότι αφορά την επιθετική τους λειτουργία, αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, κάτι που έθιξε στην συνέντευξη Τύπου και ο κόουτς Μανοχάραν.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Μπραν, έπαιξε και φιλικό απέναντί της στο οποίο ηττήθηκε ξανά (2-0). Καταλαμβάνει αυτή την στιγμή την θέση που οδηγεί στα μπαράζ, η ανάγκη για βαθμούς είναι άμεση. Τιμωρημένοι οι Χόπε και Μπιζόζα, τραυματίες παραμένουν οι Νιγιουκούρι και Βίχνε.

Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

KFUM ΟΣΛΟ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ