*13η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα.

*Μόλις μία νίκη έχει η Ντιναμό Βουκουρεστίου στα εννιά τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην FCSB (1-0-8).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Φαρούλ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε από νωρίς (5′), αλλά είδε την γηπεδούχο να ισοφαρίζει στο 71′.

Συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα η Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται εντός πλέι οφ και τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων (1-3-0). Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα σε εκείνη και την FCSB, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα παίξει εντός έδρας παιχνίδι στην «Arena Nationala», η οποία αναμένεται κατάμεστη.

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται, να βγούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα», τόνισε ο τεχνικός Κόπιτς. Επιστρέφουν οι Σελμάνι και Αμπνταλά από τους τραυματισμούς τους, ενώ παραμένουν στα πιτς οι Μπορντουσάνου και Φλορέσκου.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

FCSB

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-2 της Γκλόρια Μπουζάου εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μολονότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (5′), κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει (39′) και στην συνέχεια να φτάσει σε ολική ανατροπή (67′). Όλα ουσιαστικά κρίθηκαν όταν πέτυχε και τρίτο γκολ λίγο αργότερα (74′), ενώ το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια η αντίπαλος ήταν να μειώσει στο 87′.

Λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, επικράτησε με 3-2 της Γκλόρια Μπουζάου, παίζοντας κατά βάση με αλλαγές. Έφτασε έτσι τα οκτώ παιχνίδια αήττητη σε Ρουμανία και Ευρώπη, ενώ δείχνει σιγά σιγά να καλύπτει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία.

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχει μεγάλη σημασία πώς ξεκινάς σε τέτοια παιχνίδια. Αυτά είναι τα πιο όμορφα ματς, πρέπει να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι είναι ένα ιδιαίτερο ματς για τους φιλάθλους μας και θα παίξουμε για αυτούς», τόνισε ο Χαραλάμπους. Τραυματίες οι Κίκι, Τομά, Λιξάντρου και Τανάσε.

Στατιστικά

*Βρέθηκε να προηγείται στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – FCSB στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ