*9η αγωνιστική

ΡΕΤΖΙΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Σπέτσια. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Εσπόσιτο στο 36′.

Η Ρετζιάνα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη μετριότατη εμφάνιση της Σπέτσια στο “Alberto Picco” επιστρέφοντας με άδεια χέρια από αυτή και στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά από δύο σερί “λευκές” ισοπαλίες. Είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 73′ όταν ο Βίντο τράνταξε το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων με διαγώνιο σουτ.

Χωρίς νίκη παραμένει η “γκρανάτα” σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3), διάστημα στο οποίο πέτυχε μόλις δύο γκολ και δέχτηκε έξι. Λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε δύο “τρίποντα” σε 13 εντός έδρας αγωνιστικές, στις υπόλοιπες σημείωσε επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Νοκ άουτ τέθηκε ο αρχηγός Ρότσιο για τη σημερινή αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Για πρώτη φορά υπολογίζεται ο Πετινάρι.

Στατιστικά

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Καραρέζε. Το γκολ πέτυχε ο Τσικόνι στο 64′. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι του Παρτιπίλο.

Λίγες μέρες κράτησε η χαρά στο στρατόπεδο της Φροζινόνε για τη νίκη επί της Τσιταντέλα (2-1 εκτός), καθώς λίγο πριν τη διακοπή της Σέριε Β πέταξε άλλους τρεις βαθμούς στο “Benito Stirpe” γνωρίζοντας την ήττα από την Καραρέζε. Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, γεγονός που δεν έκανε πιο εύκολη τη ζωή των ποιοτικών ποδοσφαιριστών των “καναρινιών” που έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο 60′, όταν ο Παρτιπίλο είδε τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε.

Άγγιξαν την ισοφάριση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μαρκίτσα σημάδεψε το αριστερό δοκάρι με προβολή. “Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, μετέδωσα θυμό και αποφασιστικότητα στην ομάδα”, είπε ο προπονητής Βιβαρίνι. Μακρά η λίστα των απόντων για τη σημερινή αναμέτρηση.

Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΤΖΙΑΝΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ