*9η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΕΖΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Πίζα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Λιντ (23′), Κανεστρέλι (38′) και Ντοναρούμα (55′ αυτ.), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πρέστια (76′).

Δεν κλείστηκε στα καρέ της, έπαιξε ανοιχτά κι επιθετικά όπως κόντρα σε κάθε αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν και… το πλήρωσε! Ο λόγος για την Τσεζένα που επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της πρωτοπόρου Πίζα πριν τη διακοπή της Σέριε Β, βάζοντας τέλος σε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (2-2-0), στις δύο απ’ τις οποίες κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Έχουν εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω το “Orogel Stadium-Dino Manuzzi” οι “ιππόκαμποι”: Σε πέντε αναμετρήσεις που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους έχουν απολογισμό 4-1-0. Πέτυχαν τουλάχιστον από δύο γκολ σε όλες (συνολικά 13) και κράτησαν το μηδέν μόνο κόντρα στην Καταντζάρο (2-0). Δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Μινιάνι ο Αντονούτσι λόγω τραυματισμού, κάρτες συμπλήρωσε ο Κούρτο.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Γιούβε Στάμπια. Ο Κόντα άνοιξε το σκορ στο 36′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με ντοπιέτα του Αντοράντε (47′, 49′).

Ήθελε να δώσει συνέχεια στο μίνι αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0), μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τη Γιούβε Στάμπια στο άδειο (λόγω τιμωρίας) “Luigi Ferraris”, δημιούργησε καλές ευκαιρίες και προηγήθηκε με προβολή του Κόντα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Σαμπντόρια, καθώς δέχτηκε δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές πριν καν συμπληρωθούν 50′. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι, ενώ στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να ισοφαρίσει δημιουργώντα δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα.

“Η διακοπή μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε τακτικά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σκεφτόμαστε μόνο το παρών και την αναμέτρηση με την Τσεζένα, θέλουμε τη νίκη”, υπογράμμισε ο προπονητής Σοτίλ. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Πεδρόλα, δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής. Δεν υπολογίζονται οι Τζιρέλι, Ρομανιόλι και Βιεϊρά.

Στατιστικά

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΣΕΖΕΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ