8η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*No Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα 20/10!

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λιλ, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Αμπουκλάλ στο 39ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (57′, 72′).

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Τουλούζ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μπρεστ (2-0 εκτός) και Λυών (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάρλες Μαρτίνεθ φιλοξενήθηκε από τη Λιλ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο, κάτι που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, ωστόσο όχι μόνο άντεξε στην πίεση, αλλά λίγο πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα, κόντρα στη ροή και σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια έδωσε χώρους και το “πλήρωσε” με ανατροπή.

Κάπως έτσι, έφτασε τις τέσσερις ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, οπότε και παραμένει στους πέντε βαθμούς. Δεν έχει ξεκινήσει όσο δυναμικά θα ήθελε τη σεζόν, αγνοώντας τη νίκη από τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και επικράτησε της Χάβρης (2-0 εντός). Έχει τώρα την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και μάλιστα κόντρα σε μια άμεση αντίπαλο με φόντο την παραμονή.

Από την προσπάθεια της αυτή, θα απουσιάσουν τόσο οι τραυματίες Νικολάισεν και Σουάζο, όσο και οι Κάσερες και Ντονούμ, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μαρσέιγ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 51′ και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Ελ Μελαλί. Αμφότερες έπαιζαν με δέκα παίκτες από τα μέσα του ημιχρόνου.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη η Ανζέ, στην επιστροφή της στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεσάντρ Ντουζέ φιλοξενήθηκε από τη Μαρσέιγ, από την έδρα της οποίας κατάφερε να φύγει αλώβητη, μετά και το τελικό 1-1.

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μπορεί η ίδια να έμεινε με δέκα παίκτες στο 26′, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο αργότερα είδε την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται. Το ημίχρονο βρήκε χωρίς φάσεις, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είχε όμως άμεση απάντηση και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην πορεία έπαιξε φουλ άμυνα και σε γενικές γραμμές απέφυγε τις δύσκολες καταστάσεις, παρότι γλίτωσε και χάρη στη βοήθεια του VAR.

Αυτή ήταν και η τρίτη ισοπαλία της για φέτος, μετά και από εκείνες που προηγήθηκαν με Στρασμπούργκ (1-1 εκτός) και Ναντ (1-1 εντός), έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της. Διατηρείται έτσι σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, ούσα και η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμη.

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο μπακ Ραολισοά για την αποβολή του στη Μασσαλία και θα ξεκινήσει από σήμερα να εκτίει. Αρκετά γεμάτο το απουσιολόγιο του Ντουζέ.

Στατιστικά

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τουλούζ – Ανζέ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ