*5η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Ηλιούπολη εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δέχτηκε το γκολ στο 14′, ενώ στην επανάληψη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 54′.

Μπορεί στην έδρα του να μην έχει ηττηθεί ακόμη ο νεοσύστατος Αστέρας Τρίπολης Β, ωστόσο μακριά από αυτή μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν ήταν καλός απέναντι στην Ηλιούπολη, θα μπορούσε να χάνει με μεγαλύτερο σκορ στην ανάπαυλα αφού δέχτηκε πολλές φάσεις, ενώ στην επανάληψη ευτύχησε να μπει ξανά στο ματς από την αποβολή του αντιπάλου και όχι γιατί ο ίδιος πίεσε. Δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ και έτσι έμεινε στους δύο βαθμούς (0-2-2).

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες αλλά πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά. Η κατηγορία έχει απαιτήσεις και είναι αρκετά δύσκολη, δεν υπάρχει δυστυχώς ο χρόνος προσαρμογής που απαιτείται πάντα σε μια νεοφώτιστη ομάδα», τόνισε ο Βεργέτης.

Πάγια αποστολή του τελευταίου είναι να μην ανακοινώνει αποστολή πριν από τους αγώνες της ομάδας, έτσι δεν είναι γνωστά τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στις τάξεις του.

Στατιστικά

*Τα τέσσερα παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

*Δεν έχει σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στα Χανιά, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (7′), κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα (17′), ενώ έφτασε σε ολική ανατροπή με γκολ του Καρυπίδη στο 45′.

Τους πρώτους του βαθμούς στην σεζόν πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα ο νεοφώτιστος Παναργειακός, ο οποίος πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα των Χανίων (1-2). Έδειξε αποφασιστικότητα και έφτασε σε μια σπουδαία ανατροπή, που του δίνει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Το σημαντικό για την ομάδα του Άργους είναι πως κατάφερε να περιορίσει τις απειλές στο δεύτερο μέρος και διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Κερδίσαμε, ναι μεν έχασαν ευκαιρίες τα Χανιά, αλλά κι εμείς μετά το 2-1 βγήκαμε πολλές φορές στην κόντρα επίθεση και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ», σχολίασε μετά το ματς ο περιχαρής Γιώργος Βαζάκας.

Εξέτισαν και επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας οι Παναγιώτου και Καρέλης, έτσι αναμένεται στην Αρκαδία δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ