* 12η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Κατοβίτσε στα 5 τελευταία μεταξύ τους (2-3-0).

ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-6) επί της Πούζτσα. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Κοβάλτσικ (31’), Μπέργκιερ (41’), Ρέπκα (57’), Γέντριχ με πέναλτι (73΄), Νόβακ με πέναλτι (77’) και Άντζακ (86’).

Εντυπωσιακή η εικόνα της νεοφερμένης στην κατηγορία πηγαίνοντας στη διακοπή των εθνικών ομάδων, πέτυχε δύο σπουδαίες κολλητές νίκες κι επιβεβαίωσε ότι έχει τη δυναμική να μην μπλέξει στη μάχη επιβίωσης.

Ονειρώδης η εμφάνιση του συνόλου στην Κρακοβία στις 4 του Οκτώβρη, το τελικό 0-6 λέει την αλήθεια για την εικόνα της αναμέτρησης. Η Κατοβίτσε είχε ένταση, ροή στο παιχνίδι της, έκανε ότι ήθελε, δημιουργώντας 8 μεγάλες ευκαιρίες (6.25 xGoals), τρεις πριν βρει το τρίτο τέρμα της.

“Δεν θα σκεφτόμαστε το γεγονός ότι παίζουμε με την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Παίρνουμε αυτό το ματς πολύ σοβαρά.” δήλωσε ενόψει Σλασκ ο κόουτς Γκόρακ.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ρογκάλα (μέσος) παραμένει εκτός, ενώ Μπέργκιερ (φορ) χτύπησε στον ώμο στην Κρακοβία και δεν αναμένεται να προλάβει.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΛΑΣΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-4) από την Κρακόβια. Οι Πετρόφ (2’) και Γκέρσιο (8’) έκαναν το 2-0 της Σλασκ, αλλά οι Κάλμαν με πέναλτι (21’), Γιούγκας (47’), Φαν Μπιούρεν (68’) και Χάσιτς με πέναλτι (76’) γύρισαν το ματς για την Κρακόβια.

Εφιαλτικό το ξεκίνημα της σεζόν για την περσινή φιναλίστ, πήγε ως ουραγός στη διακοπή των εθνικών ομάδων με τέσσερις διαδοχικές ήττες, με ανατροπή οι δύο τελευταίες και παρέμεινε ως η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στην Ekstraklasa.

Η εκκίνηση της Σλασκ στο ματς της 6ης Οκτωβρίου θύμισε την περσινή πορεία, προηγήθηκε νωρίς με κεφαλιά του στόπερ της σε στατικό και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι χτύπησε κάθετα για το 2-0.

Η διαχείριση του προβαδίσματος όμως ήταν απογοητευτική. Δεν απείλησε ξανά σε όλο το παιχνίδι κι έχασε κατά κράτος τις μάχες στη μεσαία γραμμή. Μία μεγάλη γκάφα του κίπερ της στην προσπάθεια για build up προκάλεσε το πέναλτι της μείωσης και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήθηκε για να δεχθεί δικαίως 4 τέρματα.

“Στόχος μου είναι να οδηγήσω την Σλασκ στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τρίτη φορά και σε αυτό εστιάζω. Σήμερα μπορείς να πει κανείς ότι αστειεύομαι, αλλά εξακολουθώ να κοιτάζω θετικά το μέλλον.” δήλωσε ο κόουτς Μαγκιέρα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Τσεμπούλα (μέσος) παραμένει τραυματίας, εκτός αποστολής έμειναν και οι Εγιάμπα (φορ) και Γεζιέρσκι (μέσος) που στάλθηκαν στη Β’ ομάδα.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κατοβίτσε – Σλασκ Βρότσλαβ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ