* 10η αγωνιστική.

* Τα μόνα 2 διπλά που έχουν προκύψει στα 14 ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία, ήταν της Αλμερία, τις σεζόν 2018/19 και 2019/20 με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα.

* Η Αλμερία πέτυχε πρώτη γκολ στις 6/8 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί της Τενερίφης με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τα γκολ των Μαρτίν Λουίς (11’) και Νταβίδ Ροντρίγκεθ (50’), ενδιάμεσα όμως η αντίπαλος είχε μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του μέσου Σέρχιο Γκονθάλεθ (24’). Στο τελευταίο τέταρτο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και γύρισε το ματς με τα γκολ των Μπάζνταρ (74’, 87’) και Αθόν (79’).

Επίδειξη χαρακτήρα και φυσικής κατάστασης έκανε στο τελευταίο τέταρτο απέναντι στους δέκα της Τενερίφης που ήθελαν να υπερασπιστούν έστω τον έναν βαθμό μετά το δικό τους 2-0, αλλά δεν κατάφεραν ούτε αυτό. Με το που είδαν ότι οι δυνάμεις εγκατελείπουν την ομάδα του Πέπε Μελ, οι παίκτες του Φερνάντεθ πίεσαν ακόμα περισσότερο, εκεί που ήταν ακίνδυνοι σχεδόν για 75 λεπτά, έφτασαν στο σημείο να κυριαρχήσουν πλήρως.

Πάνω που πήγαινε να πέσει από την πρώτη εξάδα, ήρθε η νίκη στα Κανάρια και την ανέβασε ακόμα και στην πρώτη δυάδα, ισόβαθμη με την τρίτη Ουέσκα. Δεν έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να τερματίσει σε θέση απευθείας ανόδου, αν επιβληθεί της Αλμερία θα κάνει ένα βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

“Η ομάδα μου έχει θάρρος και δεν τα παρατάει ποτέ, αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε προβάδισμα στους αντιπάλους μας” η ορθή παρατήρηση του έμπειρου Φερνάντεθ. Σταθερή πια η καλή εικόνα στο απουσιολόγιο, έξω ο βασικός φορ Σοβερόν.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, στα 4 το δέχτηκε και πρώτη.

* Δεν έχει ισοπαλία στα 6 τελευταία ματς της, μετράει από 3 νίκες-ήττες.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΜΕΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-2 εκτός έδρας από την Οβιέδο. Πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ των Κόστας (12’) και Σεοάνε (18’), ισοφάρισε με δύο του Σουάρες (24’, 67’), δέχτηκε τρίτο από τον Αλεμάο στο 70’. Με δέκα από το 63’ μετά από αποβολή του στόπερ Ραντοβάνοβιτς και με εννιά από το 79’ λόγω αποβολής του εξτρέμ Φετάλ.

Έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι στην Οβιέδο, μόνη της κατέστρεψε τις πιθανότητές της, μένοντας με δέκα αρχικά και με εννιά παίκτες στη συνέχεια. Το παράδοξο είναι ότι το καλό της διάστημα το είχε όσο αγωνιζόταν με δέκα, εκεί φάνηκε η διαφορά ποιότητας του ρόστερ της έναντι της αντιπάλου.

Πλέον έφτασε στο απροχώρητο, είναι μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Η διοίκηση και φέτος διστάζει να κάνει βιαστικές κινήσεις, ο κόουτς Ρούμπι συνεχίζει να απολαμβάνει της στήριξή της. Ο ίδιος αποφάσισε να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους με δύο μηνύματα προς εκείνους, όπως τα χαρακτήρισε, “όποιος θέλει να παίζει βασικός το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, αν νικήσουμε τη Σαραγόσα θα μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε τα 2/3 τελευταία παιχνίδια”.

Πολύ πιθανόν πάντως είναι να παίζει τη θέση του σε αυτό το παιχνίδι, ασχέτως αν δεν ακούγεται κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση ήττας, μπορεί να αποτελέσει ακόμα και παρελθόν, γενικά από δω και στο εξής το μέλλον του θα κρίνουν τα αποτελέσματα που θα φέρει.

Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G & over 2,5.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Σαραγόσα-Αλμερία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ