*9η αγωνιστική

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Χέρακλες (3-1-3).

ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (41′), αλλά ισοφαρίστηκε στο 55′, ενώ δέχτηκε ολική ανατροπή με πέναλτι στο 74′. Όλα τελείωσαν με το τρίτο γκολ της γηπεδούχου στο 89′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα (90+6′).

Η παράδοση που την θέλει τα τελευταία χρόνια να χάνει με μεγάλα σκορ στην έδρα της Γκόου Αχέντ, συνεχίστηκε και την φετινή σεζόν (4-1). Κάκιστη εμφάνιση, ακόμη και το ότι προηγήθηκε στο σκορ ήταν συγκυριακό. Όταν έπαψε να είχε την τύχη με το μέρος της, κατέρρευσε ολοκληρωτικά και επέτρεψε στο σκορ να πάρει αυτές τις διαστάσεις. Έβαλε έτσι τέλος στο θετικό σερί των τριών αγώνων χωρίς ήττα (2-1-0) και πήγε στην διακοπή με μερικό προβληματισμό.

Στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της, αλλά δεν λέει να λύσει τα αμυντικά προβλήματα που έχει από πέρυσι. Δέχεται γκολ με ευκολία και είναι ευάλωτη, κάτι που τις κοστίζει σε βαθμούς.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό που έγινε στο Ντεβέντερ και να εστιάσουμε στο ματς με τον Άγιαξ. Είναι πάντα πρόκληση όταν αγωνιζόμαστε απέναντι σε τόσο μεγάλους αντιπάλους, σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά έχουμε πλάνο για να κερδίσουμε», επισήμανε ο τεχνικός Φαν ντεν Λόι.

Δεδομένα εκτός ο μέσος Σχέπερμαν, που ταλαιπωρείται εδώ και έναν μήνα από τραυματισμό. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι στόπερ Μπούλτμαν και Τσέστιτς, που ταλαιπωρούνται καιρό τώρα από τραυματισμούς. Αβέβαιος και ο εξτρέμ Λιμπόμπε, μακροχρόνιος τραυματίας ο φορ Λάρσεν.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΓΙΑΞ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-1 της Γκόνινγκεν εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα στο 21′, ισοφαρίστηκε προσωρινά στο 69′, αλλά βρήκε γκολ νίκης στις καθυστερήσεις (90+1′). Μάλιστα, πέτυχε και τρίτο γκολ στα χασομέρια (90+3′). Σημειωτέο ότι ο Φαν ντεν Μπούμεν είχε χάσει πέναλτι στο 72′.

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκρόνινγκεν αλλά δεν έχασε την πίστη του και κατάφερε να βρει την λύτρωση στις καθυστερήσεις. Σημαντικό αποτέλεσμα, αφού δεν ήθελε άλλες απώλειες μέχρι την διακοπή, ενώ κουβαλούσε και κούραση από το απαιτητικό ματς που είχε δώσει νωρίτερα στην έδρα της Σλάβια Πράγας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Έχει δύο παιχνίδια λιγότερα αφού νωρίτερα μέσα στην σεζόν είχε δεχτεί δύο συνεχόμενες αναβολές, λόγω της ολλανδικής αστυνομίας. Ακόμη και να τα κερδίσει όμως, έχει μείνει πίσω στην μάχη της κορυφής και δεν δείχνει ικανός να κοντράρει την Αϊντχόφεν. Ακολουθεί πρόγραμμα «βουνό», αφού παίζει κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες για Ολλανδία και Ευρώπη.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση και αξίζαμε την νίκη. Είναι πάντα όλα πιο ευχάριστα όταν υπάρχουν νίκες, ειδικά όταν αγωνίζεσαι και υπηρετείς έναν σύλλογο όπως ο Άγιαξ», σχολίασε ο τεχνικός Φαριόλι, ο οποίος έχει κερδίσει μέχρι τώρα τους ανθρώπους της ομάδας.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο νεαρός φορ Ράικχοφ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο πολύπειρος μέσος Μπεργκάουζ αλλά και ο μέσος Φιτζ-Γιμ, αμφότεροι δίνονται αμφίβολοι για σήμερα. Στα πιτς ο μέσος Χλίνσον, ο εξτρέμ Φαν Άξελ Ντόνγκεν, ο στόπερ Άβιλα και ο μέσος Μάνσβερκ.

Στατιστικά

*Βρέθηκε να προηγείται στα 6/8 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΓΙΑΞ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ