12η αγωνιστική

*Η Μίντιλαντ επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σοντερίσκε.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μίντιλαντ – Σοντερίσκε 3-2

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 από τη Νόρντζελαντ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Γκαγιέχος στο 11ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (24′, πεν. 36′, 85′, 90’+3).

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σοντερίσκε, μετά και το εκτός 3-0 από την Άαλμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Νόργκααρντ υποδέχθηκε τη Νόρντζελαντ, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 1-4.

Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και ευτύχησε να πάρει από νωρίς τα ηνία. Δεν θα μπορούσε να περιμένει αυτή τη συνέχεια όμως, καθώς είδε την αντίπαλο να παίρνει τον έλεγχο και να κάνει την ανατροπή 1-2 μέχρι την ανάπαυλα, γλιτώνοντας μια φορά και χάρη στο δοκάρι. Προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες, όμως στα τελευταία λεπτά δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα.

Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές, στις οποίες είχε και μια νίκη 2-1 επί της Βέιλε. Με οκτώ βαθμούς, παραμένει αρκετά χαμηλά και πάνω μόνο από την ουραγό Βέιλε. Πήρε μια νίκη στα πέντε φετινά εντός της (1-2-2).

Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μπρόντμπι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 68′. Έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, όταν και αποβλήθηκε ο Ντιαό.

Την πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Μίντιλαντ, μετά από δέκα παιχνίδια στα οποία και είχε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Μπρόντμπι, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0.

Προβλημάτισε αρκετά με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν ήταν ικανή να αντιδράσει παρότι είχε αρκετό χρόνο. Αντιθέτως, δέχθηκε αρκετή πίεση και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, ενώ είδε την αντίπαλο να έχει και δοκάρι.

Παρά την απώλεια αυτή, παραμένει στην κορυφή της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με την Κοπεγχάγη, παρότι αυτή έχει και παιχνίδι περισσότερο. Πανηγύρισε δυο νίκες στις έξι φετινές εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Υπολογίζεται κανονικά ο αμυντικός Ντιαό, καθώς ανακλήθηκε η πρώτη κίτρινη που αντίκρυσε κόντρα στη Μπρόντμπι.

Την ερχόμενη Πέμπτη (24/10), θα υποδεχθεί την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, για την τρίτη αγωνιστική της league phase στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκοράρει στα 12/13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σοντερίσκε – Μίντιλαντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ