Stoiximan Super League: Τι δίνει η OPTA για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ;

Ανανεώθηκε:
οπτα-προγνωστικα-ντερμπι-σουπερ-λιγκ-αεκ-παοκ
Photo Credits: Intime Sports

Η ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και η Stoixman Super League βιώνουν μια νέα εποχή ανάλυσης. Η OPTA κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Τα OPTA Stats αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές των ομάδων, οδηγώντας σε προγνωστικά Stoiximan Super League για τα ματς! Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Stoiximan.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Super League x OPTA | Στατιστικά του ντέρμπι

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά για την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

📊 Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ μεταξύ Απριλίου-Οκτωβρίου 2023, η ΑΕΚ είναι πλέον χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τους αντιπάλους της (D2 L1, D2 L1).

Η ΑΕΚ έχασε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της στη Super League (0-1 με τον Παναιτωλικό) – εξαιρουμένων των πλέι οφ, δεν έχει υποστεί ποτέ διαδοχικές ήττες με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League φέτος, μοναδική ομάδα που παραμένει με το απόλυτο εκτός έδρας ρεκόρ μέχρι στιγμής.

Η τελευταία φορά που κέρδισε τα τέσσερα πρώτα τέτοια παιχνίδια σε μία αγωνιστική περίοδο ήταν 2018/19, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΑΕΚ (234) και ο ΠΑΟΚ (232) έχουν τις περισσότερες επαφές στα αντίπαλα καρέ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League φέτος σε αυτή τη σεζόν.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν επίσης επιτρέψει τις λιγότερες τέτοιες επαφές στη διοργάνωση: ΠΑΟΚ (79) & ΑΕΚ (81).

Η ΑΕΚ έχει δεχθεί λιγότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League φέτος (2), αντιμετωπίζοντας τις λιγότερες μεγάλες ευκαιρίες (5) και σουτ στον στόχο (15) στη διοργάνωση μέχρι στιγμής.

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής (13), ενώ έχει δημιουργήσει την υψηλότερη αναμενόμενη επίτευξη τερμάτων στην κορυφαία κατηγορία (12,8 xG).

➡️ Σε απόδοση 4.20 η ισοπαλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan Super League στους Betarades

H Stoiximan Super League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Stoiximan Super League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Stoiximan Super League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Stoiximan Super League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Stoiximan Super League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Stoiximan Super League και live τη βαθμολογία Stoiximan Super League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Stoiximan Super League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Stoiximan Super League στο YouTube!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ