*10η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Σιόν. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Κέσπεντες (40′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σόργκιτς (81′). Με δέκα ολοκλήρωσε η Ιβερντόν (89′ Νιακπά).

Τυχερή στάθηκε η Ιβερντόν στην έδρα της Σιόν πριν την διακοπή της Σούπερ Λιγκ. Εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε και δεν άντεξε στην συνεχή πίεση που της ασκούσαν οι γηπεδούχοι, βλέποντας την αναμέτρηση να έρχεται στα ίσια λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′. Όπως και να’ χει έδωσε συνέχεια στην σπουδαία νίκη που πανηγύρισε επί της Ζανκτ Γκάλεν (1-0 εντός).

Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές συγκέντρωσε επτά από τους συνολικά εννέα βαθμούς της. Λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε μόλις μία ήττα σε δέκα εντός έδρας αγωνιστικές από τη Ζυρίχη (2-0) στις 20 Ιουλίου (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες). Τιμωρημένος είναι ο Νιακπά, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γκούναρσον.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Ζυρίχη. Ο Αλισέντα έκανε το 1-0 στο 26′, απάντησαν οι γηπεδούχοι εννέα λεπτά αργότερα με τον Περέα.

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Letzigrund” με στόχο να επιβάλλει τον ρυθμό της. Είχε δοκάρι μόλις στο 5′ και προηγήθηκε στο 26′, προτού ισοφαριστεί σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που δέχτηκε στα καρέ της. Η Λουγκάνο ανάγκασε σε έξι αποκρούσεις τον τερματοφύλακα της Ζυρίχης που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, αποσπώντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας που συνέχισε το αήττητο σερί της (4-3-0).

Παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική μακριά από το σπίτι της, λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν γνώρισε μόλις μία ήττα σε έντεκα αγωνιστικές από τη Ζυρίχη (2-1) στις 20 Μαΐου (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες). “Τρέχει” ένα νικηφόρο 6Χ6 απέναντι στην Ιβερντόν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Την Πέμπτη (24/10) φιλοξενείται στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ