*10η αγωνιστική

*GG στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από τη ΛΑΣΚ. Σκόραραν οι Ζούλι (25′), Έντρουπ (56′), Ρόμπατς (70′ αυτ.) και Μουσταφά (89′).

Πήρε από νωρίς τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση με τη ΛΑΣΚ, βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου, όταν ο Κοχ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (49′). Στη συνέχεια η Κλάγκενφουρτ κατέρρευσε, ειδικά μετά την… αυτογκολάρα του Ρόμπατς στο 70′, βάζοντας τέλος σε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0).

Παραμένοντας στους έντεκα βαθμούς βρίσκεται έναν πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της Αούστρια Βιέννης, της οποίας επικράτησε μόλις μία φορά σε έντεκα αναμετρήσεις (επτά ισοπαλίες, τρεις ήττες): Στις 23 Απριλίου 2023 εκτός έδρας με 2-1. Δεν υπολογίζεται ο Γκέζος που τραυματίστηκε.

Στατιστικά

*Over 3,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Γκράτσερ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Φιτζ (24′ πεν.) και Γκραφ (70′ αυτ.), ισοφάρισε προσωρινά ο Λούκας Γκαλβάο (51′ αυτ.). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (90+9′ Φιλίποβιτς).

Τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-2-2) έβαλε η Αούστρια Βιέννης πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Εκμεταλλεύτηκε αφενός το ρόλο του φαβορί που έφερε πριν την αναμέτρηση με την άκρως ανταγωνιστική Γκράτσερ, αφετέρου την γκάφα του αντίπαλου πορτιέρο στη φάση που πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 70′. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα να μην λέει την αλήθεια, κάτι που λίγο ένοιαξε τους ιθύνοντες των πρωτευουσιάνων.

Αγνοούν τη νίκη σε πέντε συνολικά εκτός έδρας αγωνιστικές (0-2-3): Δέχτηκαν γκολ σε όλες και δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις δύο. Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Κλάγκενφουρτ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3 τον Αύγουστο 2022, 1-1 τον Μάιο 2023, 2-2 τον Δεκέμβριο 2023). Εξέτισε κι επιστρέφει ο Μπάρι.

Στατιστικά

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ