Πλούσια δώρα και επιβραβεύσεις από τη Winmasters στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Ανανεώθηκε:
winmasters

Το ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο, από ένα ντέρμπι κορυφής. Διότι τέτοιο είναι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ της Νέας Φιλαδέλφειας. Η αναμέτρηση των δύο «δικεφάλων» διεξάγεται στις 20:30, με τον νικητή (αν υπάρξει), να περνάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Μοιράζουμε δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁➡️ BETARADES410
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 165η φορά, με την Ένωση να έχει χαμογελάσει 69 φορές. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη έχουν κερδίσει σε 51 περιπτώσεις, με 44 αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες.

Με την ΑΕΚ γηπεδούχο ωστόσο, η ζυγαριά γέρνει ακόμη περισσότερο προς το μέρος των «κιτρινόμαυρων». Συγκεκριμένα, 52 αγώνες βρήκαν την ομάδα της Αθήνας νικήτρια, με τους «ασπρόμαυρους» να φεύγουν με το διπλό 13 φορές. Τέλος, 17 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Η δυναμική της «OPAP Arena» δίνει ένα προβάδισμα και τώρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters. Ο άσος πριν τη σέντρα βρίσκεται στο 2.08, η ισοπαλία στο 3.45 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 3.65.

Τοp Match με 25  δώρα* στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα προσφορές* στο επετειακό Sports Calendar*
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους επιβεβαίωσαν το Goal/Goal (μετά από έξι διαδοχικά No Goal), ενώ οι τελευταίες δύο έληξαν 2-2 και 3-2 υπέρ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σχετικά μοιρασμένες είναι λοιπόν οι αποδόσεις των γκολ στη Winmasters. Το Over 2,5 προσφέρεται στην απόδοση του 2.00, ενώ το Under 2,5 το βρίσκουμε στο 1.81. Επιπλέον, το Goal/Goal είναι στο 1.78 και το No Goal στο 2.04.

Η Winmasters προσφέρει επίσης και τη δυνατότητα bet builder, με το ντέρμπι αυτό της Super League να ενδείκνυται για περιπτώσεις τέτοιου πονταρίσματος. Δύο που ξεχωρίζουν είναι αρχικά ο άσος της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με το Goal/Goal και το Over 2,5. Η απόδοση αυτή ανέρχεται στο εξαιρετικό 4.30.

Έπειτα, στην μοναδική απόδοση του 10.00, συναντά κανείς το ενδεχόμενο να σημειωθούν Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, Over 3,5 συνολικά γκολ και Over 9,5 κόρνερ.

Το ανανεωμένο Sports Calendar της Winmasters προσφέρει καθημερινά μοναδικές επιβραβεύσεις και δώρα, στις κορυφαίες αναμετρήσεις της ημέρας.

Η winmasters γιορτάζει 10 χρόνια και κερνάει όλους τους παίκτες, προσφέροντας καθημερινά δώρα* χωρίς κατάθεση σε στοίχημα και live casino
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.



Tags: