Novibet: To μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με ειδικά στοιχήματα!

Ανανεώθηκε:
novibet logo

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Επιστροφή στη δράση με σπουδαίο ματς στη Super Legaue. Η ΑΕΚ, που βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Άρη (14β.), υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στη κορυφή του πίνακα με 16 βαθμούς.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1:2.00 Χ:3.50 2:3.95
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0) και ψάχνει αντίδραση με οδηγό το πρόσφατο 2-0 επί του Παναθηναϊκού. Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά στους Λιβάι Γκαρσία και Έρικ Λαμέλα, ενώ όλα δείχνουν πως ο Άντονι Μαρσιάλ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή των «κιτρινόμαυρων». Aμφίβολη η παρουσία των Φραντζί Πιερό, Αλεξάντερ Κάλενς και Ορμπελίν Πινέδα, που είχαν υποχρεώσεις στη Λατινική και Κεντρική Αμερική με τις Εθνικές τους ομάδες. Όλα δείχνουν επίσης πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Αρόλντ Μουκουντί.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα στο 2-0 επί του Λεβαδειακού, που έβαλε τέλος σε ένα σερί με τρεις ήττες εντός κι εκτός συνόρων. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και ευελπιστεί να μείνει εκεί, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στους Ραχμάν Μπάμπα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, οι πέντε αθλητές αναμένεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1:2.00 Χ:3.50 2:3.95
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Tags: