*9η αγωνιστική

*GG στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλο (2-2 εκτός) με το Μαγδεμβούργο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ελ Χανκούρι (15′) και Κάαρς (18′), απάντησαν οι Γκριν (42′ πεν.) και Φούτκεου (75′).

Αν και βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου η Γκρόιτερ Φιρτ δεν πτοήθηκε, αλλά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Μαγδεμβούργου πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Διατηρείται χωρίς νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), στις δύο απ’ τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Πρέπει να γυρίσουμε περίπου δύο μήνες πίσω για να βρούμε την τελευταία που πανηγύρισε επί της Ρέγκενσμπουργκ (4-0 εκτός).

Σήμερα αντιμετωπίζει για 273η φορά τη Νυρεμβέργη στο μεταξύ τους ντέρμπι της Φρανκονίας: Έχει πανηγυρίσει 81 νίκες και υποστεί 140 ήττες. Στα 28 τελευταία έχει απολογισμό 13-11-4. “Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας”, υπογράμμισε ο προπονητής Τσόρνιγκερ.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-2) της Πρόισεν Μούνστερ. Ο Τζίμας άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Φρένκερτ (16′) και Πάετοφ (43′). Την ανατροπή στην ανατροπή έκαναν οι Ζαντέρ (52′) και Καραφιάτ (78′).

Προηγήθηκε με το καλημέρα και είδε τα δεδομένα να ανατρέπονται πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου από την Πρόισεν Μούνστερ. Η Νυρεμβέργη πάτησε γκάζι στο δεύτερο, σκόραρε άλλες δύο φορές πανηγυρίζοντας, τελικά, τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Max-Morlock” φτάνοντας τους δέκα βαθμούς. Παράλληλα ρέφαρε τις δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (2-0) από Χέρτα (εντός) και Αννόβερο (εκτός).

Πρέπει να γυρίσουμε στις 23 Ιουλίου 2022 για να βρούμε την τελευταία φορά που επικράτησε στο ντέρμπι της Φρανκονίας επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-0 εντός), έκτοτε σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. “Είμαι ενθουσιασμένος για το ντέρμπι, πάντα μου άρεσε να παίζω σε αυτά”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Κλόζε. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Κάστροπ.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ