12η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 19/10!

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπάρνσλεϊ, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το 1-0 ο Λαντάπο στο 59’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γουόρντ στο 90+1’.

Επιβλητική εμφάνιση και εύκολη νίκη για τη Χάντερσφιλντ. Επέβαλλε το ρυθμό της από την αρχή του αγώνα, ενώ δεν τον μείωσε καθόλου ως το τέλος. Πίεσε ασφυκτικά, απείλησε με πολλές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνέχεια στις διαδοχικές νίκες θέλει να δώσει, εκμεταλλευόμενη για τρίτο σερί παιχνίδι τον παράγοντα έδρα. Βρήκε ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνει να έχει βρει και πάλι ρυθμό, ενώ φάνηκε και αρκετά βελτιωμένη στα μετόπισθεν, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη στα δύο πρόσφατα ματς. Στο -2 από την εξάδα αυτή τη στιγμή και στο -7 από την πρωτοπόρο Μπέρμιγχαμ.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σουίντον, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το 1-0 ο Γκάιτζελ στο 2’ και το 2-0 ο ίδιος στο 12’. Το 3-0 πέτυχε ο ΜακΓκρέγκορ στο 30’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αμέν στο 35’.

Η αναποτελεσματικότητα κόστισε στη Μπρίστολ Ρόβερς. Αν και είχε ευκαιρίες, δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Αμυντικά υπέκυψε με τεράστια ευκολία στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να αφήσει πίσω τη βαριά αυτή ήττα, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο νικηφόρο σερί που «τρέχει» στο πρωτάθλημα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, συνηθίζει μεν να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, δεχόμενη γκολ με τεράστια ευκολία σε όλες τις αναμετρήσεις της.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Χάντερσφιλντ – Μπρίστολ Ρόβερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ