12η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 19/10!

ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Έξετερ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Γουντς στο 23’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε ακόμα μία ήττα. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε με μερικές από αυτές, όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Σε τραγική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, «τρέχει» αρνητικό σερί έξι ηττών, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Παραμένει χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν, όντας ουραγός του πρωταθλήματος με μόλις 1 βαθμό ύστερα από εννέα αγωνιστικές. Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και ο Γκάρι Μονγκ, καθώς υπάρχει έντονη πίεση ώστε να ανατρέψει την κακή κατάσταση στην οποία έχει υποπέσει η ομάδα του.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Καρλάιλ, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το 0-1 ο Στόουνς με πέναλτι στο 7’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Ολακίγκμπε στο 23’.

Εξαιρετική εμφάνιση και εύκολη νίκη για τη Γουίγκαν. Επέβαλλε το ρυθμό της, πίεσε έντονα και κατάφερε να αποκτήσει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά της δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση, κρατώντας εύκολα το μηδέν.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει και έχει σημαντική ευκαιρία να το πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει την τραγική αμυντικά Κέμπριτζ. Εξαιρετική αμυντικά, δεν έχει δεχθεί γκολ σε καμία από τις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιθετικά βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με μεγαλύτερη συνέπεια το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα δυστοκίας που φάνηκε να έχει τον περασμένο μήνα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Γουίγκαν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ