12η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 19/10!

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πιτέρμπορο με σκορ 3-3, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Ντόρνελι στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Νονμπέ στο 19’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Γουίλκς στο 23’. Το 1-3 πέτυχε ο Κλαρκ-Χάρις στο 45+1’ και το 2-3 ο Ράφερτι με αυτογκόλ στο 50’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φερνάντεζ στο 53’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Ρόδεραμ. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς, κατάφερε να το ανατρέψει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, παίρνοντας μάλιστα και σημαντικό προβάδισμα. Στην επανάληψη όμως μπήκε νωθρά, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται πλήρως, φέρνοντας το ματς στα ίσα σε διάστημα τριών λεπτών.

Ρυθμό φάνηκε να βρίσκει πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, μένοντας αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ανέβηκα βαθμολογικά, απέκτησε απόσταση από τις τελευταίες θέσεις και πλέον κοιτάζει ψηλότερα, καθώς ο στόχος της είναι η εξάδα. Σε καλή κατάσταση, σκοράρει σταθερά αυτή την περίοδο και αυτό όπως φαίνεται είναι το «όπλο» της.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουλβς Κ21, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το 1-0 ο Μπρουντ στο 22’ και το 2-0 ο Μούλιν στο 38’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φαλ στο 57’.

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Ρέξαμ. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν κινδύνευσε, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη με σχετική άνεση.

Έβγαλε αντίδραση μετά την αναπάντεχη ήττα που υπέστη κόντρα στη Στίβενεϊτζ (1-0), επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες απέναντι στη Νορθάμπτον (4-1). Είναι ανεβασμένη, δείχνει να έχει βρει ρυθμό, συνεχίζει να σκοράρει σχεδόν ασταμάτητα, όμως δυσκολεύεται αρκετά στις εξόδους της, μετρώντας μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν (1-2-3).

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρόδεραμ – Ρέξαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ