*12η αγωνιστική

8/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

Τρία σερί διπλά της Ντονκάστερ στην έδρα της Σουίντον.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Τσέλτεναμ, αν και προηγήθηκε με 0-3 από τέρματα των Κοξ (30’), Ράιτ (34’), ΜακΓκρέγκορ (47’), με την αντίπαλο της να μειώνει με δύο γκολ των Μίλερ (63’), Άρτσερ (78’).

Η Σουίντον έπειτα από εφτά αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της, κέρδισε με 2-3 εκτός έδρας την Τσέλτεναμ, αν και κινδύνευσε να τα διαλύσει όλα, έχοντας προηγηθεί 0-3 πολύ νωρίς!

Τελικά άντεξε, κράτησε τη νίκη, τώρα επιστρέφει στο γήπεδό της, στο οποίο έχει τρεις ήττες και δύο νίκες, αμφότερες με ίδιο σκορ (4-0).

Γενικώς ούτε φέτος έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αφού η τελευταία νίκη της ήταν μόλις η δεύτερη στην κατηγορία, με έξι ήττες σε 12 παιχνίδια.

Ακόμη είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έστω και αν πήγε στη 18η θέση, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν, υπάρχουν και ομάδες που τα πηγαίνουν χειρότερα! Έτσι είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4 από αυτήν.

Στατιστικά

*5/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/12 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Ντονκάστερ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κρου, ισοφαρίζοντας με τον Χερστ στο 73’, έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του Κόνγουεϊ στο 56ο λεπτό.

Η Ντονκάστερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κρου, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει μία τρίτη συνεχόμενη νίκη. Τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας!

Μακριά από την έδρα της είναι εξίσου αποτελεσματική πάντως, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες σε εφτά αγώνες που έχει δώσει σε όλους τους θεσμούς.

Έχει ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την κορυφή και στο +2 από την όγδοη θέση που δεν συμμετέχει στα πλέι οφς για την άνοδο.

Ακόμη και έτσι πάντως, ο τεχνικός της, Γκραντ ΜακΚαν, θεωρεί πώς η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς!

Στατιστικά

*5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Σουίντον – Ντονκάστερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ