*9η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Μάντοβα. Ο Μπορέλι έκανε το 1-0 στο 49′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Ντεμπενεντέτι στο 82′.

Με τον βαθμό επέστρεψε από την έδρα της ανταγωνιστικής Μάντοβα η Μπρέσια πριν τη διακοπή της Σέριε Β για τις Εθνικές. Ισορροπημένη σε γενικές γραμμές η μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. είχαν και δοκάρι). Σε τελική ανάλυση η ισοπαλία κρίνεται ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

“Σίγουρα το μπάτζετ επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα μίας ομάδας, το ίδιο όμως και οι ιδέες της. Η Σασουόλο είναι το φαβορί, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο να την σταματήσουμε”, είπε ο προπονητής Μαράν. Χτύπησε και κρίνεται αμφίβολος για την αναμέτρηση ο Μοντσίνι, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Γκαλάτσι.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (6-1) της Τσιταντέλα. Ο Μουλατιέρι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Βίτα (17′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Βολπάτο (55′), Τόρστβεντ (63′ πεν., 82′), Πιερίνι (68′) και Λοριεντέ (72′ πεν.).

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο πήγε στη διακοπή της Σέριε Β η Σασουόλο, φιλοδωρώντας όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με έξι γκολ την Τσιταντέλα οδηγώντας, παράλληλα, τον προπονητή της στο… ταμείο ανεργίας. Σαρωτική εμφάνιση από το συγκρότημα του Γκρόσο που παραμένει αήττητο σε πέντε αναμετρήσεις, διάστημα στο οποίο σκόραρε έντεκα φορές και δέχτηκε μόλις ένα γκολ!

“Πάμε στην έδρα της Μπρέσια με χαμηλά την μπάλα κι αποφασιστικότητα. Είμαστε ικανοί να δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο. Ο Μπεράρντι θα πάρει λεπτά συμμετοχής”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των “νεροβέρντι” που έχει απολογισμό 3-3-2 σε οχτώ αναμετρήσεις κόντρα στην Μπρέσια. Σταθερά εκτός ο Λοβάτο.

Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ