*12η αγωνιστική

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Πετρολούλ για το πρωτάθλημα (3-2-3).

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Άραντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο γκολ προς τα τέλη του πρώτου μέρους (32′, 38′), αλλά στιγμές αργότερα η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καντίρι (44′). Βρήκε την μείωση του σκορ στο 53′, αλλά στο 57′ είδε την αντίπαλο να σημειώνει τρίτο τέρμα και ουσιαστικά να σφραγίζει την νίκη.

Κατώτερη των περιστάσεων στο ματς με την Άραντ, όπου ηττήθηκε δίκαια με 3-1 στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή. Κακό πρώτο μέρος, στην επανάληψη έβγαλε πολλές φάσεις αλλά έπαιζε και με παίκτη παραπάνω στο τερέν για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Με μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-2-1), έπεσε από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα οικονομικά της εξακολουθούν να είναι σε κακή κατάσταση. Οι Τούρκοι επενδυτές αποχώρησαν, αφήνοντας μόνο τον προπονητή Μεχμέτ Τοπάλ, ο οποίος παρά τις οικονομικές δυσκολίες κάνει πολύ καλή δουλειά. Τραυματίες παραμένουν οι Τίτσου, Ραντουσάν και Μπαϊάνο.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-1 την Πόλι Ιάσι εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρήκε τα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού (10′, 16′), έμεινε με δέκα παίκτες στο 76′ λόγω αποβολής και δέχτηκε την μείωση με πέναλτι στο 88′. 

Επέστρεψε στις νίκες άμεσα μετά από τρεις αγωνιστικές, κερδίζοντας δύσκολα την Ιάσι με 2-1. Δεν είναι καλά εδώ και μήνες, με την κατάσταση να μοιάζει αδιόρθωτη τουλάχιστον στο αγωνιστικό σκέλος. Διανύει μια από τις πιο αδύναμες περιόδους της τα τελευταία χρόνια, αφού αποκλείστηκε πρόωρα στην Ευρώπη και είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα.

Επιτακτική η ανάγκη για νίκη σήμερα, αφού πέρα της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και την Πετρολούλ στο κομμάτι της ποιότητας, καταγράφει και σημαντικές επιστροφές.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ – ΚΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ