*12η αγωνιστική

Πέντε σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρίμσμπι κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Σάλφορντ, με δύο γκολ του Μπάρινγκτον, το πρώτο μόλις στο πρώτο λεπτό και το δεύτερο στην εκπνοή του ημιχρόνου, έχοντας ισοφαριστεί στο 15’ από τον Στόκτον.

Η Γκρίμσμπι ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο τις δύο σερί ήττες στην έδρα της, μία εκ των οποίων και σε μεγάλο γειτονικό ντέρμπι, κερδίζοντας με 1-2 εκτός έδρας την Σάλφορντ.

Πλέον το αξιοπερίεργο είναι πώς έχει χάσει τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός, έχοντας όμως τρεις σερί νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια της! Και εξακολουθεί να μην έχει φέρει ισοπαλία στο πρωτάθλημα έπειτα από τις πρώτες 13 αγωνιστικές!

Βρίσκεται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση, ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων είναι στην έβδομη και τελευταία που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο. Αλλά βρίσκεται και στο -1 την τρίτη θέση που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Στατιστικά

*10/14 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*10/14 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Τσέστερφιλντ, αν και προηγήθηκε δύο φορές, με τον Λόου στο 33’ και στο 46’, πριν ισοφαριστεί από τους Ολντέικερ (45’), Μαρκαντέι (67’).

Η Γουόλσολ δεν μπόρεσε να κερδίσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε. Και όταν παίρνεις 2-2 στην έδρα μίας ομάδας όπως η Τσέστερφιλντ που θεωρείται από τις δυνατές της κατηγορίας, μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία και κερδισμένος βαθμός!

Το πρόβλημα είναι πώς η άμυνα της άρχισε να μπάζει! Εκεί που σε οκτώ αγώνες είχε δεχθεί τέσσερα γκολ, στους δύο τελευταίους μόνο δέχθηκε οκτώ!

Πάντως διατηρείται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 4η θέση του, στο -2 από την κορυφή και είναι ισόβαθμη με την ομάδα στην τρίτη και τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Γουόλσολ Στατιστικά

*Δύο σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/5 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Γκρίμσμπι – Γουόλσολ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ