*12η αγωνιστική

Τέσσερα σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Λέιτον Όριεντ, ισοφαρίζοντας με τον Γκούντλαϊφ στο 79’, έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του Ομπιέρο στο 30’.

Η Κόλτσεστερ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Λέιτον Οριεντ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, για το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι. Και μπορεί να μην κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες, αλλά σε 90λεπτα έχει τρεις σερί ισοπαλίες.

Στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ γενικώς έχει χάσει δύο φορές εντός, μία στο Λιγκ Καπ και μία στο πρωτάθλημα, αμφότερες με ίδιο σκορ (0-1).

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά από πλευράς βαθμών απέχει πιο κοντά, στο +4 συγκεκριμένα, από τη ζώνη του υποβιβασμού, απ’ ότι στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, ούσα στο -7 από αυτήν.

Έχει ως τώρα 11 βαθμούς, αλλά ο προπονητής της, Ντάνι Κόουλι, θεωρεί πώς η ομάδα του άξιζε να έχει τουλάχιστον 18, όσους και οι ομάδες εντός πρώτης επτάδας!

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέλτεναμ έχασε 2-3 εντός έδρας από την Σουίντον, παλεύοντας να γυρίσει στο παιχνίδι, έχοντας βρεθεί να χάνει με 0-3 από τέρματα των Κοξ (30’), Ράιτ (34’), ΜακΓκρέγκορ (47’). Αλλά απλά κατάφερε να μειώσει με δύο γκολ των Μίλερ (63’), Άρτσερ (78’).

Η Τσέλτεναμ πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα στο παιχνίδι, όταν “ξυπνησε” ήταν αργά και τελικά έχασε με 2-3 εντός έδρας από την Σουίντον. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, τέταρτη στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει μόνο μία νίκη, την οποία έχει πετύχει στο γήπεδό της.

Μακριά από αυτό έχει κερδίσει μόνο τη Νιούπορτ, αλλά στο Λιγκ Τρόφι, έχοντας συνολικά πέντε ήττες σε εφτά αγώνες, τέσσερις σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά έχοντας σκοράρει σε όλα αυτά!

Είναι ακόμη χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στη 21η θέση του, πλησιάζοντας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στατιστικά

*9/13 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/13 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Κόλτσεστερ – Τσέλτεναμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ