*12η αγωνιστική

7/9 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΚΑΡΛΑΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Καρλάιλ έχασε 4-0 εκτός έδρας από την Γουίμπλεντον, με τρία γκολ να τα δέχεται στο πρώτο ημίχρονο από τους Στίβενς (8’, 39’), Χάρπερ (45’ + αυτ.), ενώ το τέταρτο ήρθε από τον Στίβενς στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Καρλάιλ, παρόλο που άλλαξε πρόσφατα προπονητή, τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού έχασε και από την Γουίμπλεντον με το “βαρύ” 4-0 εκτός έδρας!

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν έχει σκοράρει καν! Γενικώς έχει 11 ήττες σε 14 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, και πάλι καλά που έχει και δύο νίκες, οι οποίες της δίνουν κάποιους βαθμούς, αλλά πλέον ούτε αυτοί είναι αρκετοί!

Βρέθηκε ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Τουλάχιστον είναι σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Στατιστικά

*8/13 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της, τέσσερα σερί στα πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρογκεϊτ κέρδισε 1-0 εντός έδρας τη Νιούπορτ με τέρμα του Σιμς στο 40ο λεπτό.

Η Χάρογκεϊτ, εν αντιθέσει με την σημερινή της αντίπαλο, ξεπέρασε ένα χρονικό σημείο χωρίς νίκη, κερδίζοντας πάλι με 1-0 εντός έδρας την Νιούπορτ, έπειτα από τρία παιχνίδια που δεν είχε κερδίσει, έχοντας και δύο ήττες σε αυτά.

Πάντως μακριά από την έδρα της όχι απλά δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, δεν έχει σκοράρει καν, με τρεις ήττες. Όλα αυτά ενώ ξεκίνησε τη σεζόν αήττητη και με δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ανέβηκε στην 14η θέση, πλησιάζοντας στο -4 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου και ξεφεύγοντας στο +7 και από την ζώνη του υποβιβασμού.

Υπενθυμίζεται πώς διατηρεί στον πάγκο της τον μακροβιότερο προπονητή στην κατηγορία, τον Σάιμον Γουίβερ, που βρίσκεται για 15 σερί χρόνια εκεί. Βέβαια σημειολογικά να τονιστεί πώς πρόεδρος είναι ο πατέρας του!

Στατιστικά

*Τρία σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/12 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Καρλάιλ – Χάρογκεϊτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ