*12η αγωνιστική

4/5 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπράντφορντ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Τρανμίρ, με δύο γκολ του Κουκ (23’, 72’).

Η Μπράντφορντ κέρδισε και την Τρανμίρ με 0-2 εκτός έδρας, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη! Βέβαια είχε περάσει διάστημα χωρίς ήττα μεγαλύτερο, όπως και τώρα έχει να χάσει τρεις αγώνες, αλλά δύο σερί νίκες δεν είχε πετύχει.

Ούτε καν στο γήπεδό της, εκεί που είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν, αλλά έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, οι οποίες έχουν έρθει εναλλάξ! Μάλιστα αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, είναι η σειρά της ισοπαλίας.

Έχει καταφέρει να βρεθεί στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων είναι στην έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο.

Στατιστικά

*7/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*3/4 σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τζίλιγχαμ έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Άκρινγκτον, με γκολ που δέχθηκε από τον Κοστέλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Νωρίτερα είχε προηγηθεί με τον Λιτλ στο 49’, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Γουντς στο 60ο λεπτό.

Η Τζίλιγχαμ έχασε και από την Άκρινγκτον με 1-2 εντός έδρας, με πολλή γιούχα από την εξέδρα, καθώς αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη της ήττα, με τις δύο στο γήπεδό της, αλλά και τέταρτη στα
πέντε τελευταία, όπου έχει κερδίσει μόνο εντός έδρας την Μπάροου.

Μακριά από την έδρα της έχει τρεις ήττες και δύο νίκες σε έξι αγώνες μέχρι τώρα.

Διαθέτει ακόμη την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας, έχει δεχθεί μόλις εφτά γκολ σε 11 αγωνιστικές, αλλά έπεσε στην πέμπτη θέση, στο -2 από την κορυφή, αλλά και στο +1 από την όγδοη και συγκεκριμένα τη σημερινή της αντίπαλο.

Στατιστικά

*8/12 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/12 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Μπράντφορντ – Τζίλιγχαμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ