*14η αγωνιστική

*2/2 G/G & Over 2,5 και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Τσέρτσεϊ, αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Ματζόνε, αλλά ισοφάρισε με τον Ρας στο 7’, προηγήθηκε με τον Κόλεϊ στο 12’ και στο 90’ πέτυχε τρίτο τέρμα με αυτογκόλ του Μέισον.

Η Σάτον κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας την Τσέρτσεϊ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αν και αγχώθηκε και ζορίστηκε για λίγο, παίρνοντας τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στους έξι τελευταίους αγώνες, όπου έχασε μόνο από την Χάρτλπουλ εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-3!

Αλλά μόλις μία εξ αυτών των νικών ήρθαν στο γήπεδό της, εκεί που γενικώς έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες σε έξι αναμετρήσεις της ως τώρα στη σεζόν.

Ανέβηκε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση του, πλησιάζοντας πλέον στο -2 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Στατιστικά

*5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Όλνταμ κέρδισε 4-2 εντός έδρας την Χάλιφαξ, σκοράροντας με τους Φόντοπ – Τάλουμ (10’, 32’), Λάντστραμ (27’), Χάι (41’ αυτ.), με την αντίπαλο της απλά να σκοράρει δύο φορές με τους Γουότερς (36’), Κάμινγκς (77’).

Η Όλνταμ κέρδισε με 4-2 εντός έδρας την Χάλιφαξ, για το κύπελλο Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση, ακόμη πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ!

Έδειξε ανεπηρέαστη από την προηγούμενη ήττα της, από την Σόλιχαλ Μουρς εντός έδρας με 2-3, μόλις η μοναδική στα εφτά τελευταία παιχνίδια που έχει έξι νίκες, αλλά και μόνη στα 11 πιο πρόσφατα που έχει δώσει.

Γενικώς έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες σε όλη τη σεζόν, με την άλλη να είναι από την Όλντερσοτ εκτός έδρας, πριν αρκετό καιρό, έχοντας κερδίσει τις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απλά πλέον στο +3 από την όγδοη, εκτός αυτών που οδηγούν στα πλέι οφ και στο -7 από την κορυφή.

Στατιστικά

*Τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Σάτον – Όλνταμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ